Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel De Druiventros
Hotels in de buurt
US$ 109
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Bastion Hotel Tilburg(Tilburg)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 81
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 95 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 117
US$ 113
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Restaurant
Mercure Hotel Tilburg Centrum(Tilburg)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 107
US$ 93
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 131
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 91
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 120
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Landgoed De Rosep(Oisterwijk)
US$ 118
US$ 113
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
ibis Tilburg(Tilburg)
US$ 64
US$ 61
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 22% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 22% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 78 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 120
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (79)
Beoordelingen filteren
79 resultaten
Waardering van reizigers
9
38
25
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
9
38
25
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 79 beoordelingen
3 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op doorreis naar Middelburg hier gestopt voor de lunch. Soep van de dag Compleet gekozen. Was prima vers bereide erwtensoep. Duurde wel even voordat het opgediend werd. Entourage mag misschien gedateerd zijn, als het echter in een 5 sterren Parijs of Weens restaurant zou zijn, klaagt er niemand. Laat je niet te veel beïnvloeden door de tv serie van Herman de Blijker. Geef zelf uw oordeel.

Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
Bedank Stephan d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2017 beoordeeld

al enkele malen met veel plezier hier geweest maar deze keer viel het ons toch wat tegen. eerste kamer was de poot onder het bed kapot, bij melding direct een andere kamer gekregen ( dus oke ) daarna in restaurant drie gangen besteld, lekker gegeten maar lange wachttijden tussen de verschillende gerechten, 45 min. tussen hoofd- en nagerecht is er toch wat over. terug op de kamer wat blijkt, enkel ned 1- 2 - 3 op televisie.
spijtig want op zich zeer vriendelijk personeel en toch wel mooie kamers

  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank patrickennancy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoon goed - geen toeters of bellen, maar vriendelijk personeel, lekker eten en propere kamers.
Ons verblijf was een La Trappe-arrangement en dat is een aanrader. Het ontbijt was uitgebreid en bij het avondmenu had je keuze tussen twee hoofdgerechten.
Een bezoek aan de abdij loont de moeite; in de buurt vind je ook prachtige natuurgebieden om te wandelen (Oisterwijkse Bossen en Vennen; Loonse en Drunense Duinen), maar ook de Beekse Bergen en de Efteling zijn vlakbij.
Het hotel is vlakbij een afrit gelegen, dus echt stil is het nooit. Het voordeel is dan weer dat je overal snel bent.

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
Bedank Katia V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2017 beoordeeld

Het hotel is niet gelegen dicht bij een (winkel)centrum wat voor sommigen wel een probleem zou kunnen zijn.
Het hotel op zich voldeed aan al de verwachtingen, de kamers waren proper, het personeel was vriendelijk en het eten was lekker.
Van het casino of de feest (vergader)zalen hebben we geen enkele overlast ondervonden.

  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
Bedank Freddy W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2017 beoordeeld

Gebruik gemaakt van de aanbieding op Hoteldeals en we hebben het ons niet beklaagd.
Alhoewel het hotel licht gedateerd is, zijn de kamers heel netjes en ook de badkamer zeer proper.
Het personeel is zeer vriendelijk, ook in het restaurant.
De kwalitiet van het eten is niet uitzonderlijk, maar basic keuken.
We heben ook gebruikt gemaakt van de (gratis) fitness met vele toestellen.
Tijdens ons verblijf een aantal fiets uitstpakes gemaakt.
Loons en Drunse duinen zijn aanbevelenswaardig. Ook een fietstripje langs het kanaal en de Beekse Bergen was zeer mooi.
Al bij al een goede ervaring.

Kamertip: Kamers aan de zuidzijde kunnen zeer warm zijn bij zomerweer. Een ventilator was wel aanwezig maar geen airco.
  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank fclaessens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken