1 nacht in dit hotel geslapen omdat we naar een bruiloft in de buurt gingen.
We kregen een email om extra's te boeken, dus dat hebben we gedaan: laat uitchecken, sauna en massage. Dit was op maandag. Toen we op donderdag aankwamen werd ons verteld dat dit "niet in het systeem" stond, waarop we de emailbevestiging lieten zien. Toen was het de schuld van "een collega" die had moeten mailen dat er geen beschikbaarheid was. Ons plan voor de dag erna viel dus in duigen. Medewerker was erg onsympathiek, geen poging tot empathie en excuses aanbieden.
Het is een mooi hotel, maar er is wel overal achterstallig onderhoud. Plus wat gekke designkeuzes.
- koffie van het koffieapparaat op de kamer is echt smerig
- lichtknopje van de badkamer zit naast de wastafel, zo'n 2 meter van de deur. Dat knopje vind je dus niet als het licht nog niet aan is.
- stopcontact in het bureau heeft een gat
- zeepdispenser in de douche van onze kamer was weg, de omlijsting hing er nog wel
- toen ik naar het zwembad ging waren alle drie de hokjes bezet. Er stond namelijk een gezelschap van drie personen om te kleden. Te weinig hokjes dus
- Toen ben ik me in de invalidentoilet gaan omkleden. Daar had iemand zijn drol niet goed doorgespoeld, heel de wc-pot zat onder de remsporen.
- In het zwembad zit een knop bij een zitgedeelte voor wat bubbels. Die was kapot.
- In de douche van het zwembad hing de zeepdispenser nog maar aan één schroef vast en dus scheef
- In het omkleedhokje was de haak voor de handdoek/kleren verdwenen. De gaten waar deze gezeten had waren nog wel zichtbaar
Allemaal niet zo'n ramp, maar je vraagt je af of de medewerkers het zelf niet zien. Omdat er zoveel stuk is, vermoed ik dat die bubbels in het zwembad het ook al maanden niet doen.
Er lagen ook veel pluisjes op de gang in de middag terwijl ik net daarvoor drie schoonmakers bezig zag.
Wachten op de lift duurt echt eeuwen, ik heb 3 minuten gewacht en toen maar de trap genomen.
Het bed was wel echt heel lekker, we hebben goed geslapen.