Gastvrijheid personeel en mooie locatie van het hotel. mooie omgeving voor fietsroutes.
Mooie kamers en sanitair.
Gezellig terras
Mooi restaurant
Ruime parkeer gelegenheid
In de nabijheid van diverse leuke steden Venlo RoermondMeer
Mooie kamers en sanitair.
Gezellig terras
Mooi restaurant
Ruime parkeer gelegenheid
In de nabijheid van diverse leuke steden Venlo RoermondMeer
Hallo HansW1590,
Wat leuk dat u voor ons hotel gekozen heeft voor uw bezoek aan Horst. Nog leuker vinden wij het om te lezen dat u zo tevreden bent over uw verblijf. We hopen dat u mooie herinneringen heeft over gehouden aan uw bezoek en dat we u in de toekomst nog een keer mogen verwelkomen.
Team Parkhotel Horst
Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Zelfs een kleine attentie ivm onze verjaardag van mij en mijn zus. Prachtig uitzicht heerlijk eten. Vriendelijk personeel achter de receptie alle dagen. Vriendelijke en snelle bediening. Junior suite was ruim heerlijke bedden en Prachtig uitzicht op het meer. Kamers kunnen iets schoner .
Wat een geweldige score en leuke opmerkingen. Hartelijk dank hiervoor, KarinS1862! Onze collega's vonden het erg leuk om uw feedback te horen en we hopen jullie in de toekomst nog een keer te mogen ontvangen.
Voor de 2 keer in dit hotel. Ligt eigelijk direct aan de afslag van de A73, die je niet hoort. Kamers hebben uitzicht op een mooi meer waar je lekker om heen kunt wandelen, zonder te verdwalen. Super terras aan het water. Het bijbehorende restaurant BOFF verzorgt een prima diner. Het 3 gangendiner is ruim voldoende. Net als het ontbijt.
Beste Peters1964
Wat leuk om te lezen dat jullie ons al twee keer bezocht hebben en dat je zo enthousiast bent over je verblijf. Bedankt dat je dit met ons deelt, we gaan je leuke review zeker delen met ons team. Mocht je in de toekomst weer een keer in de buurt zijn, dan ben je uiteraard van harte welkom om ons voor een derde keer langs te komen.
Team Parkhotel Horst
Mijn vrouw en ik zijn 3 dagen in dit heerlijke hotel geweest. Bijna alles wat je zoekt in een hotel klopt hier. De inrichting, sfeer, schoon, mooie/ruime kamers/heerlijk eten, prima binnen zwembad, omgeving met vooral het schitterende uitzicht op een meer.
Maar niet te vergeten het personeel ( met name interieurverzorgster/schat van een vrouw Hilda en Lisanne de receptioniste ) Het personeel is allemaal aardig en behulpzaam ! Wij hadden op de eerste dag het diner in het arrangement en dat was geweldig, Top ! De tweede dag was niet best ! De carpaccio was verschrikkelijk taai en de zalm was nog helemaal rauw van binnen. Mijn veel te lieve vrouw wilde geen gezeur en at toch de niet weg te tremmen carpaccio op
( vraag niet hoe ?) toen ze de rauwe zalm kreeg was de maat vol ! Ik heb mijn eten ( ossenhaas spies) ook terug gegeven ( die heerlijk was ! ) ,inclusief mijn wijn. Het werd door het bedienend personeel heel goed opgevangen ! Direct werden er voorstellen gedaan en excuus aangeboden. Wij hadden door het voorval geen trek meer, de rekening werd op een zeer goede wijze gecompenseerd. Later op de avond waren wij in de sfeervolle bar, toen kwam nogmaals het bedienend personeel naar ons toe met excuus en het voorstel om op kosten van het hotel wat eten te bestellen. Top!! Een klein minpuntje is dat er op de huurfietsen ( E-bikes ) geen houder zit om je telefoon in te plaatsen. Deze is nodig om je gedownloade fietsroutes te volgen, dit gemeld bij Lisanne ( receptie ) Boek dit hotel en hebt een prima verblijf/tijd !! Wij hebben direct ter plaatse voor de kerstperiode geboekt ! Casper en Jolanda de Mink
Beste Casper en Jolanda,
Allereest willen wij je hartelijk danken voor jullie verblijf en voor deze uitgebreide review op TripAdvisor. We vinden het geweldig om te lezen dat jullie zo te spreken zijn over het personeel en hebben deze review ook direct met onze collega's gedeeld. Wat vervelend dat het de tweede dag niet goed ging met het eten, terwijl u de eerste dag zo genoten heeft van onze gerechten. We vinden het wel erg fijn om te lezen dat onze collega's dit nog goed hebben kunnen oplossen voor u, waardoor u alsnog met een goed gevoel naar huis bent gegaan.
Kim Z | Parkhotel Horst
Zeer sfeervolle inrichting van de loungehoekjes, decoratie top. Ontbijt super en uitgebreid. restaurant BOFF ook aanrader. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk. Voor gezinnen met kinderen ook top want lekker warm en mooi zwembad, voetbaltafel en ping pong. En gratis Netflix op de grote flatscreen op de kamer. Wij komen zeker terug.
Hallo 93anp,
We vinden het super om te lezen dat jullie zo genoten hebben tijdens jullie verblijf bij ons en vinden het erg fijn dat jullie dit met ons delen. We gaan jullie leuke opmerkingen delen met onze collega's, ze vinden het vast fijn om dit te horen. Hopelijk mogen we jullie opnieuw verwelkomen wanneer jullie weer in de buurt zijn.
Kim Z | Parkhotel Horst
Wij hebben 4 dagen in dit hotel gezeten,hebben genoten,vriendelijk personeel,lieve schoonmaakster.
Ontbijt was goed,avondeten ook,leuke omgeving
Cijver voldoende.
Mooie tasjes te koop,niet echt goedkoop,maar daar ben je voor op vakantie.
Beste 192sonjad,
Wat leuk dat jullie voor ons hotel gekozen hebben voor julie verblijf in Noord Limburg. Jullie hoge score en leuke opmerkingen worden zeer gewaardeerd en gaan we delen met onze collega's. Mochten jullie in de toekomst nog een keer in de buurt zijn, dan zijn jullie bij ons uiteraard van harte welkom.