Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Awesome Summer Get-away”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Breckenridge, Colorado

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Een TripAdvisor-lid
Beoordeeld op 19 juni 2013 voor een verblijf in juni 2013
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Stelletjes Oudere reizigers
Ruwe reizigers
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 jun 2013
Hi Nicholas- Thank you for taking the time to share your experience with us. I am thrilled to hear you felt like you had made the right choice for your Breckenridge vacation! I am glad to know everything was readily prepared to the standard we strive for and it is nice to know you enjoyed the easy location as well! We hope to see you again soon in Breckenridge.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michigan
Beoordeeld op 9 augustus 2012 voor een verblijf in juli 2012
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Stelletjes
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
9 aug 2012
Thank you for your review of our Powderhorn unit A203! We are so glad to hear that you enjoyed your stay with us in Breckenridge! It's great to hear that the staff was friendly and check in procedures quick and easy. We are looking forward to your return visit next year with your children! Powderhorn condos are a great place for families taking into account their spaciousness and location - easy walking distance to town but still in a quiet location with lots of great hiking trails just out your back door! Thanks again and we'll see you next year!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Een TripAdvisor-lid
Beoordeeld op 26 juli 2012 voor een verblijf in juni 2012
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 jul 2012
Thank you for your review of Powderhorn A203! This recently updated unit offers all of the touches of home, with an open living area and plenty of space! We're sorry that the Blue River was running lower than normal this Summer season due to our lack of snowfall this winter. Give us a call on your next visit to Breck and we'll find you a perfect unit with a great river view! Thanks again and we are thrilled to hear you enjoyed you stay!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
Beoordeeld op 12 juli 2012 voor een verblijf in juni 2012
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 jul 2012
Thank you for your review of Powderhorn unit A203! We will be sure to pass on your observation of the uncomfortable bed to the owner of this unit, but we do hope that you were able to enjoy every other aspect of the condo! This updated condo offers a lot of space and a great floor plan, not to mention the incredible forest and river views from the large private patio! We hope that you also enjoyed exploring Downtown Breckenridge and Main Street since it's such an easy walk from the Powderhorn complex. Thank you again, our guest's input is always appreciated! Be sure to visit our website at www.SkiCountry.com to view pictures and details all of our Powderhorn units for your future Breckenridge stay!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
Beoordeeld op 18 augustus 2011 voor een verblijf in juli 2011
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Reisgroep: Spouse / significant other
Je leeftijdgroep 45-54
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 aug 2011
We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and Powderhorn unit A203, thank you.

We will suggest to the management company that a luggage cart be kept in the parking garage for ease of moving guest luggage, thank you for the suggestion.

We look forward to your return visit to Breckenridge and Ski Country resorts! Please visit our website at www.skicountry.com and give us a call for direct bookings.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
Beoordeeld op 24 maart 2010 voor een verblijf in maart 2010
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Golden CO
Beoordeeld op 14 oktober 2009 voor een verblijf in oktober 2009
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Pluspunten: Well furnished
Reisgroep: Spouse / significant other
Je leeftijdgroep 55-64
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Stelletjes
Oudere reizigers Gezinnen met tieners
Toeristen Ruwe reizigers
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Geen huisdieren
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen