Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Een sprookje in de natuur”

Beoordeling van Mokus Valley

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Cottage -
2 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Bukkosd, Baranya County, Zuidelijk Transdanubië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 28 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Hongaars
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Hongaars
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
anneliesl ...
Gent, België
1 beoordeling
“Een sprookje in de natuur”
Beoordeeld op 7 november 2016 voor een verblijf in juni 2016

Hier kom je in een prachtige sprookjesachtige omgeving terecht waar je kan genieten van rust en natuur, even terug naar de essentie, weg van de drukte van alle dag. Ook voor ons net-stappend-kleintje een waarlijk paradijs tussen de vele diertjes, grote en kleine, een ontdekking elke dag. De gastheer-en gastvrouw zijn hele warme mensen die steeds klaar staan met reisadvies en een helpende hand, maar vooral heerlijk gezelschap om samen 's avonds een biertje of wijntje mee te drinken. Een TOP- reisbestemming voor natuurliefhebbers, écht genieten.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: de omgeving en gastvrijheid
Minpunten: de staat van potjes en pannetjes
Reisgroep: Kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natasja J
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
“De eerste plek waar ik voor de tweede keer naar terug ben gegaan.”
Beoordeeld op 7 november 2016 voor een verblijf in september 2016

Mokus Valley is een heerlijke plek. Normaal gaan wij nooit voor een 2e keer ergens naar toe. Maar hier wel. Alledrie de huisjes zijn uniek en heerlijk om in te vertoeven. Wij hebben de eerste keer doorgebracht in de Green Gypsy, de tweede keer in de csepellina. Paul en Mandy zijn geweldige gastheer en vrouw. De natuur is prachtig, je bent omgeven door dieren. Er is niets heerlijkers dan ontbijten op je eigen veranda en smiddags bijkletsen op de gezamenlijke veranda met een biertje in de hand en een kat op schoot. Eigenlijk wil ik dit paradijs geheim houden, maar iedereen verdient een heerlijke vakantie in een prachtige omgeving met geweldige mensen. We komen zeker nog een derde keer.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexandra ...
1 beoordeling
“Uitdaging om deze fantastische plek beter te beschrijven...”
Beoordeeld op 6 november 2016 voor een verblijf in september 2016

Als ik nou eens heel goed zou kunnen schrijven dan zou ik schrijven....
Dat deze plek een wonderbaarlijke mooie plek in de natuur is.
Dat de weg er naar toe al een avontuur is ( onverharde weg)
Dat de 3 huisjes op het terrein voor elke romanticus een droom moet zijn
Dat je er ook nog eens heerlijk slaapt.
Dat ik snap dat de dieren uit de omgeving hier regelmatig een bezoekje brengen op het terrein
Dat ik enorm blij werd van de ochtendvisite van de honden en katten van Mokus Valley.
Dat de gastvrijheid van de eigenaren hartverwarmend is.
Dat je echt eens een burlend hert moet horen midden in de nacht.
Dat de stilte soms oorverdovend is.
Dat hier de palinka het beste smaakt.
Dat je hier hier echt naar toe moet gaan om te ervaren
En dat dan beter weet te beschrijven dan dat ik dat kan.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Partner
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martin R
1 beoordeling
“secret garden”
Beoordeeld op 29 september 2016 voor een verblijf in mei 2016

Eigenlijk is Mokusvalley zo'n plek die we liever niet aanbevelen maar stiekem voor onszelf zouden willen houden ...
Het was een plezier te mogen genieten van de gastvrije ontvangst, de prachtige, originele en creatieve inrichting van het huisje, de nabijheid van de natuur en de rust.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bosch M
1 beoordeling
“Adembenemend, op alle mogelijke vlakken van natuur, rust en gastvrijheid.”
Beoordeeld op 12 september 2016 voor een verblijf in juli 2016

In Hongarije spreekt er zo goed als niemand Engels. Niet handig als je de weg wil vragen. Maar eigen schuld, dikke bult ;-)

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De natuur, de rust en de gastvrijheid.
Minpunten: Dat we ook weer terug naar huis moesten...
Reisgroep: Tieners
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
truus v
1 beoordeling
“Romantiek voor twee”
Beoordeeld op 11 september 2016 voor een verblijf in augustus 2016

Wij verbleven twee weken in de Green Gypsy. Echt geweldig. In het echt net zo mooi als op de foto's. Hier kom je echt tot rust. Het huisje is zeer compleet en schoon. Heerlijke douche, complete keuken, zeer gezellig ingericht, prachtige slaapruimte en buiten vuurplaats (hout in overvloed) en lekkere ligbedden. De herten en zwijnen komen bijna iedere dag even "langs". De eigenaren zijn zeer hartelijke mensen die er alles aan doen om de gasten een heerlijk vakantiegevoel te geven. De omgeving is prachtig (wandelen, fietsen, stadjes, thermen)
Kortom: een absolute aanrader.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gijs v
1 beoordeling
“Een sprookjesachtige oase”
Beoordeeld op 6 september 2016 voor een verblijf in augustus 2016

Als je op zoek bent naar rust, natuur gezelligheid zit je hier perfect. De natuur is hier in volle glorie aanwezig. Ieder huisje is afgeschermd van dr buitenwereld. Je kan in alle rust genieten van de beestjes en al het groen.

Paul en Mandy hebben het super voor elkaar, en hebben alles tot in de puntjes geregeld voor hun gasten.
Het zijn super gezellige en bijzondere mensen.

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen