Volledig restitueerbaar voor 10-06-23
Algotels
Hyatt.comUS$ 361
ZenHotels.comUS$ 478
Beoordeeld op 8 november 2016

Het Andaz licht recht tegenover de Mondrian. Het is een strak hotel met ruime schone kamers en veel extra's. van 5-7 is er wijn, je kan altijd water en hapjes eten in de hal, de mini bar is gratis en er is een prachtig dakterras met zwembad.

Datum van verblijf: november 2016
Beoordeeld op 6 juli 2016

Zochten nog een leuk hotel voor ons verblijf in de buurt van hollywood, gezien de aanbieding met ontbijt borsten we dit hotel.

Locatie is redelijk op sunset boulevard dichtbij de whiskey a gogo, Rainbow club, etc. Desalniettemin doet het stukje bij het hotel wat verlaten aan (veel leegstand etc). Hotel heeft een rijke historie en de aankleding buiten & van de lobby is leuk.

Aankomst was top, hartelijk ontvangst, goede uitleg/service, etc. Dit beloofde wat... Helaas was dit gelijk het enige echte hoogte punt.

Kamers zijn ok, pluspunten zijn de gratis (non alcoholische) minibar en (in het geval van een kamer aan de voorkant) het mooie uitzicht (vanuit de 'sun room') van LA. Verder erg donkere kamer (weinig verlichting) & niets bijzonders.

Ontbijt was ok, personeel erg zakelijk, langzaam en 0 enthousiasme. Kwam allemaal rommelig en saai over. Hetzelfde gold voor de Riot Bar (welke sloot om 10uur in de avond!!! weinig Riot dus), personeel weer weinig enthousiast & erg saaie sfeer.

Locatie hotel is ok, maar we hebben op betere plekken gezeten. Het hotel zelf is ook ok, maar niets dat er echt uitspringt, anders dan saai (niet verwacht). Zeker in betere hotels verbleven. Als men op deze specifieke locatie wil verblijven geen slechte keus, voor een bezoek aan LA in het algemeen zijn er betere alternatieven.

Datum van verblijf: juli 2016
Beoordeeld op 27 maart 2016

Geweldig hotel met zeer goed ontvangst direct bij de valetparking en de receptie. Mooie ruime en nette kamers. Overal dichtbij in de buurt en gaaf uitzicht op de stad. Perfect ontbijt in dit hotel en minibar is gratis.

Kamertip: straatkant is leuk
Datum van verblijf: februari 2016
Beoordeeld op 26 juli 2015 via mobiele applicatie

De check-in was vlot. We kregen een welkomstdrank. We kregen een gratis upgrade naar een suite. De kamer was heel ruim maar de badkamers waren heel klein. Het zwembad was gesloten voor een huwelijk. Dat was spijtig want daardoor hebben we niet kunnen genieten van het zwembad. We hadden kamer met ontbijt geboekt. Het ontbijt was in buffetvorm,de bediening was slecht en toch werd er 18 procent tip al automatisch aangerekend.In de buurt hebben we lekkere sushi gegeten.

Datum van verblijf: juli 2015
Lin S, General Manager van Andaz West Hollywood, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2015

Thank you for your review on Tripadvisor. Guest feedback is always appreciated and reviewed by the team. I am glad you enjoyed the check-in, complimentary welcome drink, and a suite! We do limit the amount of events at the pool deck. We keep these to evening events to allow guests to use the pool during daytime. I will be sure to monitor service in our restaurant to ensure a great experience. Please accept my apology for the inconvenience. Thank you for choosing the Andaz West Hollywood and I do hope you will visit us again.
-Lin

Beoordeeld op 21 september 2014

Persoonlijk ben ik een echte Hyatt hotel fan (Platinum status) maar dit hotel in West Hollywood is het toch niet echt voor mij. Op de PH floor, zwembad, 1e verdieping op 3 plaatsen tegelijkertijd al grote feesten aan de gang. Geeft niets het is zaterdag avond, maar wat wel heel erg is dat deze feesten allemaal hun eigen apparatuur en gasten meebrengen en dat een van de 2 liften van het hotel voor onbepaalde tijd kapot is. (Er moet een kapot onderdeel worden vervangen en dat moet worden ingevlogen).
Gemiddelde wachttijd 15 minuten.
Geeft een hoop gemopper bij de gasten, die ook niet van faciliteiten van het hotel kunnen gebruik maken.
Buiten is er een festival Sunset Boulevard Strip Musical festival met heel veel gasten.
Hiernaast is een grote parking die de gasten met fancy wagens naar het terrein brengen, dus qua geluid heb ik de jackpot.... 4 kanten komt er nu geluid.. het is pas 8 uur.
Gelukkig als frequente reiziger reis ik nooit zonder mijn Bose noire reducing headphones, maar of die nu zo lekker slapen.
Kamer (cornersuite) is ruim heel ruim zelfs, maar het leefgedeelte is heel erg groot, terwijl de 2 badkamers (1 slaapkamer) vreselijk klein en niet erg mooi is.
Koffiezetapparaat heb ik in deze grote kamer nog niet kunnen vinden... maar kan aan mij liggen.
Gratis snacks en drankjes (alcoholische drankjes uitgezonderd) maar het aanbod gratis hapjes en drankjes is wel erg beperkt. Ik had ook een boeking staan voor later in het jaar maar heb toch besloten dat het niet mijn type hotel is, en de latere boeking gewijzigd voor ander hotel in LAX.

Kamertip: Do not consider a corner room... view is great however noise is awful.
Datum van verblijf: september 2014
Lin S, General Manager van Andaz West Hollywood, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2014

Thank you for your feedback following your recent stay here at Andaz West Hollywood. I sincerely apologize for the various inconveniences you experienced during your visit. At Andaz we strive to satisfy every guest and I am sorry that we were not able to do so on this instance. Please contact my assistant at lauren.farah@andaz.com, for any future visits, so that we can ensure adequate arrangements are made on your behalf. We look forward to welcoming you back to create an experience for you of true Andaz hospitality.
Lin