Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Sincere care and attention.”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Harbour Light Haven

Front window overlooking North Rustico Bay
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Front window overlooking North Rustico Bay
Bright spacious kitchen 4 piece bath with air tube and stand up shower
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Front window overlooking North Rustico Bay
Bright spacious kitchen
4 piece bath with air tube and stand up shower
shower in main 4 piece bath
Skylights add natural light to the living and kitchen areas
2 bedrooms with Queen size beds.
Located on the North Shore of PEI. The Gulf of St. Lawrence in the background
Local Lobster boats sail past your window.
North Rustico Harbour
Established in 1790
North Rustico Light
Adventure awaits
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Cottage -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
North Rustico, Prince Edward Island

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Adventure ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 24 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 aug 2018
It was wonderful having you stay with us and we appreciate your kind words in the review of our accommodation. Thank you for your patronage.

Best Regards
Harry and Joan Moreland
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Barbel H
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 aug 2018
Thank you for your review of our accommodations. You were wonderful guests and we appreciate your business.

Best Regards
Harry and Joan Moreland
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
oreofluff ...
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 aug 2017
We appreciate your kind words and we thank you for staying with us. We hope to meet you againg someday.
Best reagards
Harry and Joan Morealnd
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
William R
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 aug 2017
Thank you for your kind words and for chosing Harbour Light Haven for you holiday vacation accommodations. It was a pleaseure having you stay with us and we hope to meet you all again someday.
Best Regards
Harry and Joan Moreland
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen