Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Stel Robert S een vraag over Courtyard by Marriott Vallejo Napa Valley
Richmond, Virginia
Beoordeeld op 2 juni 2015 via mobiele applicatie
Datum van verblijf: juni 2015
Stel 950jimd een vraag over Courtyard by Marriott Vallejo Napa Valley
Nader E, General Manager van Courtyard by Marriott Vallejo Napa Valley, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2015
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
EB_TRAVEL
Louisville, Kentucky