Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Salvador P
Bergen, Nederland

Nieuw en goed

Beoordeling van Hampton Inn Vallejo
4,0 van 5 bollen28 aug 2019 beoordeeldvia mobiele applicatie
Entree / receptie is goed, personeel is goed bij incheck. Nieuw met de standaard 2 Q kamer, erg gehorig zijn deze Hilton Hampton Inn wel. Kamer is schoon. Badkamer is schoon.

Prijs value is goed.
Goede positie voor bezoek aan Napa valley en Sonoma
Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HamptonDK, Public Relations Manager van Hampton Inn Vallejo, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 23 sep 2019
Bedankt voor uw verblijf in het Hampton Inn Discovery Kingdom Napa gateway in Vallejo! We stellen uw beoordeling op prijs. Sorry voor het lawaai als je ooit hebt Informeer de receptie onmiddellijk en we beloven om het te behandelen naar de beste van ons vermogen! We blij dat je voelde comfort verblijf zoals we dat willen voor al onze gasten. Volgende keer dat je bij ons blijft, beloven we dat je hetzelfde probleem niet zult doorstaan. Dank u.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 122
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Courtyard
    € 122
0.5 km van Hampton Inn Vallejo
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 90
  • Hotels.com
  • Choice Hotels
    € 90
  • Algotels
1.5 km van Hampton Inn Vallejo
Gratis wifi
Zwembad
€ 113
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
2.1 km van Hampton Inn Vallejo
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 83
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Quality Inn
    € 83
1.8 km van Hampton Inn Vallejo
Gratis wifi
Gratis parkeren
Motel Vallejo CA Six Flags West Exteror
€ 81
€ 73
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Official Site
  • Hotels.com
2.2 km van Hampton Inn Vallejo
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 71
  • Priceline
2.1 km van Hampton Inn Vallejo
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    € 174
  • Hotels.com
4.3 km van Hampton Inn Vallejo
Gratis wifi
Gratis parkeren
King Bedroom w/Sofabed
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Algotels
6.6 km van Hampton Inn Vallejo
Gratis wifi
Gratis parkeren
Office Exterior
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 71
  • Agoda.com
4.2 km van Hampton Inn Vallejo
Gratis wifi
Gratis parkeren
Hotel exterior
Krijg een cadeaubon van $ 50 als je 2x verblijft
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 70
  • Skyscanner.com
Meer hotels in Vallejo bekijken
Beoordelingen (103)
Beoordelingen filteren
103 resultaten
Waardering van reizigers
76
14
3
4
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
76
14
3
4
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 103 beoordelingen
Beoordeeld op 9 juni 2024
Google-vertaling

Datum van verblijf: april 2024
Reistype: Reisde met familie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 juni 2024
Google-vertaling

Kamertip: This place fills up in the evening, so make sure to book early!
Datum van verblijf: juni 2024
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 april 2024
Google-vertaling

Datum van verblijf: maart 2024
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 januari 2024
Google-vertaling

Datum van verblijf: januari 2024
Reistype: Reisde met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 september 2023
Google-vertaling

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken