Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.357)
Beoordelingen filteren
1.357 resultaten
Waardering van reizigers
368
645
263
62
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
368
645
263
62
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.357 beoordelingen
1 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn onze roadtrip begonnen bij dit hotel. Het is schoon en het personeel is vriendelijk. Ook kan de auto hier gratis staan in de parkeergarage. Het hotel is op loopafstand van santa Monica beach. Echt een aanrader!

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Robin J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWGateway, Guest Relations Manager van Gateway Hotel Santa Monica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juni 2017
Google-vertaling

Thank you so much for recommending our services and so glad that your stay with us was enjoyable!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 maart 2017 beoordeeld

Chagrijnige bediening. Gehorige kamers. Ontbijt is inbegrepen maar dat stelt niets voor. Er wordt een waterige ei-brei geserveerd die ze scrambled eggs noemen. Verder weinig keuze.
Je kint beter bij de starbucks in de buurt ontbijten

  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Mark-Jeroen B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2016 beoordeeld

Prima hotel met goed ontbijt buffet erbij. Een flinke wandeling (half uur) door niet echt spannende straten van het strand in Santa Monica met de beroemde pier ( uit GTA) . Mooi strand en het centrum van Santa Monica vlak achter de boulevard is s'avonds echt gezellig.
Vanuit hotel zo weer op de snelweg om andere stukken van LA te verkennen. Relatief dichtbij Hollywood en Beverly Hills wat verder weg van het centrum en bijvoorbeeld de Dodgers.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Sasjen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2016 beoordeeld

We verbleven hier 2 nachten op het eindpunt van onze Route 66 reis. Het is een 3tal km verwijderd van de Pier en het strand. Er is een ondergrondse parking voorzien van het hotel.
De ruimte in de kamer was eerder beperkt,maar alles was aanwezig en het was proper.
We zijn zeer vriendelijk ontvangen geweest! Vriendelijk personeel!
Besluit': prima hotel voor een korte tussenstop.

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank sar V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWGateway, Guest Relations Manager van Gateway Hotel Santa Monica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 oktober 2016
Google-vertaling

Thank you for choosing the Best Western Plus Gateway Hotel to complete your iconic Route66 road trip! Our front office team genuinely enjoys meeting all of our guests that visit our hotel from around the globe. Customers like you continue to inspire us to create wonderful memories that will be long remembered. Please visit us again!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk hotel,rustig gelegen

Een paar kilometer lopen van het echte centrum met vele gezellige terrassen, restaurants en vele winkels.
Uiteraard is het strand di htbij.

Goed hotel, netjes,schoon en van alle voorzieningen.

Een aanrader

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank Jacqueline v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BWGateway, Sales Manager van Gateway Hotel Santa Monica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 augustus 2016
Google-vertaling

We always appreciate when guests take the time to provide their feedback and we are so glad that your stay with us was enjoyable! We look forward to seeing you again when your travels bring you back to Santa Monica, CA.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken