AlgotelsUS$ 196
Trip.comUS$ 219
Beoordeeld op 17 oktober 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel was een verassing op onze laatste paar daagjes vakantie van een lange road trip. De kamer was netjes en het (kingsize) bed sliep heerlijk. Fijn zwembadje en klein hottubje erbij. Personeel erg aardig en in de ochtend een luxe ontbijt! Croisontjes, broodjes, yoghurts, eitje etc. Wij waren dit in eerdere hotels niet gewend. Top!!

Datum van verblijf: oktober 2017
Beoordeeld op 17 augustus 2016

Wij waren in periode met topdrukte. Onvoldoende parkeerplaatsen en rij bij ontbijt. Ontbijt was bijzonder matig (zoals bij zoveel hotels in deze klasse). Alles was versleten maar werkte. TV mag geen naam hebben. Door de ruis konden we nog iets van de Olympische spelen zien.

Kamertip: Zorg dat je niet vlak bij ontvangstruimte zit. Daar zit ook zwembad en ontbijtruimte en dus altijd wat rumoer.
Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 9 juli 2015

Santa Barbara is een mooie plaats waar wij langs kwamen op onze reis van San Francisco naar Los Angeles. We kozen voor dit hotel vanwege de relatief gunstige prijs. De kamers waren echter wat gedateerd en het zwembad viel tegen qua formaat. Wel is er de mogelijkheid gebruik te maken van een kleine fitnessruimte. Wat het meest tegenviel was de afstand naar de boulevard en het strand, hiervoor moet je echt de auto pakken.
Al met al hadden wij voor 129 dollar per kamer per nacht iets meer verwacht.

Datum van verblijf: maart 2015
Beoordeeld op 6 september 2014

Wij kregen als gezin een dubbele kamer met beiden een airco, een eenvoudige douche/ toilet, en een dubbele wastafel apart van de badkamer.
Bedden goed ruimte voldoende, maar enorm gehorig, als men in de kamer ernaast niet gaat slapen. Goede ligging t.o.v. de snelweg, iets verder van het centrum maar voldoende leuke restaurantjes in de buurt, en een prachtige supermarkt 1 blok verderop, echt gewoon chique te noemen, klein maar lekker zwembad, wel met gemene rand er om heen. Kleine eetzaal, met beperkte ontbijt mogelijkheden

Datum van verblijf: augustus 2014
Beoordeeld op 26 september 2013

Door een fout vanuit onze kant, hadden we via hotwire 2 kamers voor 2 nachten voor een verkeerde maand gereserveerd. We wilde namelijk voor dezelfde dag 1 kamer voor 1 nacht reserveren. Graeme van de Frontdesk heeft ons hierbij super geholpen en er voor gezorgd dat we ons geld terug hebben gekregen. We hebben er uiteindelijk wel dezelfde dag kunnen slapen met een gratis upgrade. Prima kamer (groot), prima ontbijt en super personeel. Hygiëne is ook goed.
Uiteindelijk hebben we nog een nacht bijgeboekt. Graeme bedankt!

Datum van verblijf: september 2013