5 personen bekijken dit hotel
Expedia.comUS$ 221
travelup.comUS$ 221
HurbUS$ 228
Beoordeeld op 3 juni 2018 via mobiele applicatie

Na vriendelijke ontvangst kregen we een mooie, ruime kamer met terras. Grenzend aan de mooie tuin met waterpartij. Hier lag ook het leuke zwembad. Ontbijtruimte niet groot, maar door vergaderruimte te openen, voldoende zitruimte. Ontbijt niet zo uitgebreid, maar wel lekker.
Tegenover hotel een I-hop restaurant waar je voor weinig geld lekker kunt eten. Hotel biedt gratis fitness aan in nabij gelegen sportschool. Ook diverse kortingsbonnen aanwezig voor diverse dingen. Fijn hotel, ook voor een paar dagen.

Datum van verblijf: juni 2018
Beoordeeld op 22 mei 2018 via mobiele applicatie

wij vonden dit hotel zeker geen succes.. het is een van onze laatste tijdens onze rondreis, dus hebben genoeg vergelijkingsmateriaal..

Laten we positief beginnen; de tuin en de vijver / zwembad / jacuzzi zijn prima!
De kamers daarentegen vonden wij echt helemaal niks..
Ten eerste hadden we de 1e kamer op de gang, het is enorm gehorig en je hoort alles en iedereen. Het bed was erg hard, evenals de kussens.. in ieder ander hotel/motel hebben we juist altijd heerlijk geslapen.
De douche met een minuscuul straaltje en geen plaats om bijv je toilettas neer te zetten.. alles is oud en vies.. de airco die snachts - ondanks dat ‘ie uitstond enorme koude wind ging blazen.. we hebben er allemaal handdoeken op gelegd om de wind tegen te gaan...
nee wij vonden het niks.
Het gratis ontbijt is redelijk, ze hadden lekkere croissantjes.. maar verder hield t ook op.

Datum van verblijf: mei 2018
Beoordeeld op 26 september 2016 via mobiele applicatie

Dit is een prima hotel. De locatie is niet echt 'sexy'. Vlakbij de snelweg en naast een tankstation, maar daar merk je niks van als je eenmaal op het terrein bent. Ze hebben een tuin met vijvers en daartussen ligt het verwarmde zwembad. We hebben vele uurtjes bij het fijne zwembad doorgebracht, omdat de stranden in Santa Barbara niet echt mooi zijn. In september waren er genoeg ligplaatsen en bij het zwembad liggen badhanddoeken.

De kamers zijn ruim, schoon en netjes. De bedden liggen lekker en de badkamer is prima. Een bad met douche, zoals in de meeste Amerikaanse hotels. Ook staat er een mooie tv, waarop veel zenders beschikbaar zijn.

Minpunt was het ontbijt. Deze was echt niet lekker. Er waren wat gekookte eieren, smerig brood, yoghurt en wat muffins enzo. Ook kon je pancakes laten maken. Wij verbleven 3 nachten in dit hotel en hebben 1x besloten om ergens anders te ontbijten.

Datum van verblijf: september 2016
Beoordeeld op 12 augustus 2016 via mobiele applicatie

Wij werden heel vriendelijk ontvangen. Receptionist gaf ons goede informatie over de omgeving. Kamers zijn prima en hebben een een fijne grote badkamer. Hotel maakt een verzorgde indruk en heeft eem mooi aangelegde tuin.
Ontbijt is basic. Goede wifi.

Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 26 mei 2016 via mobiele applicatie

Goed hotel als tussenstop op highway 1. Wel wat ver van het centrum, maar met de auto goed te doen. Kamers zijn netjes en schoon en ook het zwembad is prima. Ontbijt is voldoende. Vriendelijke ontvangst en op aanvraag krijg je korting bij verschillende restaurants.

Datum van verblijf: mei 2016