Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hyatt Centric Santa Barbara
Hotels in de buurt
Mason Beach Inn(Santa Barbara)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 274
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Best Western Plus Pepper Tree Inn(Santa Barbara)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 268
US$ 259
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ramada by Wyndham Santa Barbara(Santa Barbara)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 271
US$ 214
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hilton Santa Barbara Beachfront Resort(Santa Barbara)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 416
US$ 390
Hilton.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
Best Western Plus Encina Lodge & Suites(Santa Barbara)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 268
US$ 259
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Kimpton Canary Hotel(Santa Barbara)
US$ 614
US$ 513
Kimpton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Harbor House Inn(Santa Barbara)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 397
US$ 379
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Harbor View Inn(Santa Barbara)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 424
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
The Wayfarer(Santa Barbara)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 348
US$ 262
Official Site
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 728
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (1.607)
Beoordelingen filteren
1.607 resultaten
Waardering van reizigers
430
385
354
249
189
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
430
385
354
249
189
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.607 beoordelingen
7 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel ligt op zo'n mooie locatie in het mooie stadje Santa Barbara. Het ligt dicht bij de zee en dicht bij het centrum en aan de boulevard. Ook is er een glazen wand om het zwembad heen gebouwd zodat er ook nog eens weinig wind bij het zwembad is, zodat het perfect weer is om lekker bij het zwembad te genieten van een drankje van de poolbar.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank Jelmerhamer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel
Keurig verzorgde kamers
Kluisje en koffiezetapparaat aanwezig
Goed ontbijt, niet inclusief
Hotel in Ruim opgezet.
Goed restaurant
Wij verbleven hier maar een nacht tijdens onze roadtrip.
Goede wifi verbinding
Strijk mogelijkheden
Mooi zwembad en ijsblokken beschikbaar.

Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
Bedank Johan R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Aan de pluskant: snelle actie nadat we hadden aangegeven dat de airco niet werkte en lekker eten bij de pool.
Aan de minkant: verbouwing van het restaurant gaat gewoon door tijdens het ontbijt (herrie!), flinke parkeerkosten en een matige kamer zonder balkon.

Verbleef: september 2015, reisde met een partner
Bedank Teuntje18
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H596BGM, General Manager van Hyatt Centric Santa Barbara, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 september 2015
Google-vertaling

Hello Teunje18, We are thrilled to hear that you have enjoyed our food at our newly renovated pool bar and our team will be thrilled to hear your comments! Please know that we do our very best to shield our guests from the disturbances of the restaurant renovation and that at some times it is just unavoidable. We are very much looking forward to having a new dining room for our guests to enjoy even more great meals and views. We do hope that you enjoyed your time in Santa Barbara and look forward to seeing you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2014 beoordeeld

Hotel op loopafstand van de zee. Mooie kamers, bedden prima. Wifi niet op de kamer, wel buiten en in de lobby. Keuze tussen valet parking voor 18 dollar of zelf ergens parkeren in de buurt. Koelkast en koffiezetapparaat op kamer. Grote supermarkt op 5 autorij minuten afstand.

  • Verbleef: juli 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Petula P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2014 beoordeeld

Lekker hotel dicht bij centrum loop afstand ook pier goed eten daar .hotel netjes alleen bedden vreselijke waardoor we er maar een nacht hebben geslapen hadden er wat overgezegt maar werdt niks mee gedaan dus ander hotel genomen bij buren dat was oké

  • Verbleef: juli 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Henk P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken