Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed hotel. Mooi uitzicht. ”
Beoordeling van SeaCrest OceanFront Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 9 websites!
SeaCrest OceanFront Hotel
Beoordeeld als nr. 7 van 29 hotels in Pismo Beach
Certificaat van uitmuntendheid
24 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed hotel met een geweldig uitzicht. De WiFi werkt goed door het hele hotel heen. In het plaatsje Pismo Beach is zelf niet veel te beleven of te doen
Misschien waren wij in de verkeerde tijd vh jaar....

Verbleef: Augustus, 2017, reisde met familie
Bedank FrankWulms
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.128)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 2.129 beoordelingen

11 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij aankomst imponeert dit hotel nog niet echt. Ook de gangen en het tapijt in het hotel doen best oubollig aan maar eenmaal binnen is het uitzicht overweldigend. Het geluid, de geur en het uitzicht over de oceaan is adembenemend. Let op, boek hier voor iets meer een signature guest-room want dan heb je de volle 100% van dit uitzicht. Verder zijnet zwembad en het strand onderaan de klif geweldig. Echt top! En schoon!!

Verbleef: Augustus, 2017, reisde met familie
Bedank Richard S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2016 beoordeeld

Prima hotel en vooral de locatie is geweldig! Met een prachtig uitzicht over de zee kan je heerlijk aan het zwembad liggen. Tevens zijn er BBQ's waar je zelf je eigen vlees klaar kunt maken. Daarnaast is er een trap die je helemaal naar beneden naar de zee brengt.

  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Marc t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij aankomst in het hotel al meteen erg vriendelijk ontvangen. Eerste indruk was ook meteen fantastisch. Bij de receptie uitkijk op het buitenterras, zwembad en zee. De kamer is ruim en voldoet uitstekend.
Helaas geen direct uitzicht op zee. Maar dat hebben we ondervangen door een strandwandeling naar de pier en downtown.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Verbleef: September, 2016, reisde met familie
Bedank CeesJose
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel met uitstekende service!!! Gehele dag koffie en thee beschikbaar... Vriendelijke ontvangst door personeel!! Lekker enkele dagen bijkomen met zicht op oceaan en dolfijnen.. Tip in pismo voor avondeten; mo's..... Geweldige spareribs!!

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
Bedank FJ B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede kamer. Goede bedden. Wij hadden zij-uitzicht dus let daarop bij het boeken. Aardig personeel. Ontbijt was oke maar moest op terras worden gegeten en dat is niet zo fijn als het koud is. Mooi strand. Het zwembad was kleiner dan gedacht en gezien op de fotos.

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
Bedank Colinda M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jedidiah B, General Manager van SeaCrest OceanFront Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Colinda,

I’m excited to share we will be opening a restaurant on-site with indoor seating and a wider selection of dishes in addition to our complimentary breakfast served at our hotel. Thank you for the compliments to our guestrooms and staff. We hope to see you again soon.

Sincerely,
Jed Bickel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Alle kamers zijn in een boog om het zwembad en de gezellige tuin heen gebouwd. Vriendelijk personeel. Mooie kamers, op de begane grond met terras, op de etages een klein balkon.
Ontbijtmogelijkheid, gratis koffie met koek in de lobby. In de tuin BBQ, haarden en een schitterend uitzicht. Aan het strand op loopafstand van de pier.

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
Bedank Monique D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Pismo Beach bekeken
op 0,1 km afstand
Cottage Inn by the Sea
Cottage Inn by the Sea
nr. 5 van 29 in Pismo Beach
1.304 beoordelingen
op 0,3 km afstand
Shore Cliff Hotel
Shore Cliff Hotel
nr. 2 van 29 in Pismo Beach
2.313 beoordelingen
op 1,1 km afstand
The Inn at the Cove
The Inn at the Cove
nr. 1 van 29 in Pismo Beach
1.560 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0,2 km afstand
Pismo Lighthouse Suites
Pismo Lighthouse Suites
nr. 3 van 29 in Pismo Beach
1.862 beoordelingen
op 1,4 km afstand
Sandcastle Inn
Sandcastle Inn
nr. 6 van 29 in Pismo Beach
1.215 beoordelingen
op 3,9 km afstand
Spyglass Inn
Spyglass Inn
nr. 9 van 29 in Pismo Beach
885 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In SeaCrest OceanFront Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over SeaCrest OceanFront Hotel

Adres: 2241 Price Street, Pismo Beach, CA 93449-2108
Telefoonnummer:
Locatie: Verenigde Staten > Californië > San Luis Obispo County > Pismo Beach
Voorzieningen:
Strand Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 2 zakenhotel in Pismo Beach
Nr. 4 familiehotel in Pismo Beach
Nr. 5 hotel aan het strand in Pismo Beach
Nr. 9 romantisch hotel in Pismo Beach
Prijsklasse: €117 - €289 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3,5 ster(ren) — SeaCrest OceanFront Hotel 3.5*
Aantal kamers: 158
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Hotels.com, Booking.com, TravelClick, Expedia, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij SeaCrest OceanFront Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Seacrest Hotel Pismo Beach
Sea Crest Pismo Beach
Seacrest Pismo Beach
Sea Crest Motel Pismo Beach
Pismo Beach Sea Crest
Sea Crest Resort Pismo Beach

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding