Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Pismo Lighthouse Suites(Pismo Beach)
US$ 287
US$ 223
Official Hotel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
SeaCrest OceanFront Hotel(Pismo Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 206
US$ 201
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 234 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hilton Garden Inn Pismo Beach(Pismo Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 192
US$ 169
GardenInn.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Cottage Inn by the Sea(Pismo Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 230
US$ 223
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Spyglass Inn(Pismo Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 274
US$ 201
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Inn at the Cove(Pismo Beach)
US$ 357
US$ 268
Inn at the Cove
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 178
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Sandcastle Hotel on the Beach(Pismo Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 218
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
SeaVenture Beach Hotel(Pismo Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 392
US$ 362
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (2.516)
Beoordelingen filteren
2.516 resultaten
Waardering van reizigers
1.475
739
179
80
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.475
739
179
80
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 2.516 beoordelingen
3 februari 2016 beoordeeld

Vanuit San Francisco afgezakt tot aan Pismo Beach. Dit hotel geboekt en onze mond viel open van verbazing. Een fantsche kamer met het moosite uitzicht ever op de Stille Oceaan. Wij hadden een kamer aan de buitenkant.

Kamertip: vraag om een kamer met seaview
  • Verbleef: juni 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank GovertD63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FunInSunPismoBeach, Guest Services Associate van Shore Cliff Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 februari 2016
Google-vertaling

Thank you for choosing Shore Cliff Lodge! We are so happy you enjoyed your room and the views. We hope to see you again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2015 beoordeeld

Wat een geweldige plek! Hele mooie, schone kamer met balkon met uitzicht op de pacific, met pelikanen, meeuwen, aalscholvers en kolibri's Mooie wandeling langs de cliff gemaakt, goed restaurant naast de deur en ideaal om na een bezoek aan b.v. L.A. even bij te komen. Echt heerlijk!.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank Allard J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FunInSunPismoBeach, General Manager van Shore Cliff Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 augustus 2015
Google-vertaling

Thank you for your review. I am pleased to hear that you enjoyed the location and got to enjoy the Ventana Grill restaurant right next door! We do hope that you will come back and see us again the next time you travel to the beautiful Central Coast!

Barbara

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk hotel om te overnachten als je via Highway 1 van San Francisco naar Los Angeles rijdt. De kamers zijn ruim, hebben een koelkast en magnetron en de wifi is gratis. Er zijn ook ruim voldoende parkeerplaatsen en het parkeren is ook gratis. Er is een leuk zwembad bij. Het uitzicht is adembenemend en de bruine pelikanen voegen wat extras toe. Ook het naastgelegen restaurant, op nog geen 100 meter afstand is de moeite waard.

Verbleef: juni 2015, reisde met familie
Bedank Ton18C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FunInSunPismoBeach, General Manager van Shore Cliff Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juli 2015
Google-vertaling

Thank you for your kind review. We hope that you enjoyed your stay with us. We hope to see you the next time you visit the beautiful Central Coast!

Barbara

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2014 beoordeeld

Dit was onze eerste overnachting van onze trip door Californie,maar wel gelijk top.
De ligging van het hotel is perfect met een geweldig uitzicht over de oceaan.
Gezellige en keurige kamers met balkon waar het heerlijk toeven was na een een duik in het mooie zwembad.
Het ontbijt was prima verzorgd.Een hotel om te onthouden.
De plaats Pismo Beach zelf is een beetje vergane glorie.

Kamertip: Kamer aan de voorkant met balkon.
  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rinus J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FunInSunPismoBeach, General Manager van Shore Cliff Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 oktober 2014
Google-vertaling

Thank you for staying with us we are happy to hear that you enjoyed your visit. When you are traveling to the Central Coast we hope you will have the opportunity to stay with us again!

Thank you,
Barbara

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat ligt dit hotel mooi aan de oceaan.
Je kijkt zo de oceaan in.
Het zwembad was fantastisch en het ontbijt ook.
Kamer was prima met vier personen.
Het enige nadeel is dat de de duizenden meeuwen en pelikanen wel wat rotzooi en stank veroorzaken.

  • Verbleef: juli 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank hke130668
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken