Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
SeaCrest OceanFront Hotel(Pismo Beach)
Gratis annuleren tot 27/07
US$ 419
US$ 403
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 25/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 336
US$ 308
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Shore Cliff Hotel(Pismo Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 381
US$ 301
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hilton Garden Inn Pismo Beach(Pismo Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 237
US$ 212
GardenInn.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Cottage Inn by the Sea(Pismo Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 290
US$ 282
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 27/07
US$ 223
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Inn at the Cove(Pismo Beach)
US$ 397
US$ 322
Inn at the Cove
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 208
US$ 203
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Sandcastle Inn(Pismo Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 358
US$ 222
Official Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 19% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 19% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 275 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Spyglass Inn(Pismo Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 276
US$ 247
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (497)
Beoordelingen filteren
497 resultaten
Waardering van reizigers
76
176
130
63
52
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
76
176
130
63
52
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 497 beoordelingen
7 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel voor een nacht. Kamer en badkamer netjes. Redelijk ontbijt.Leuk zwembad en Hottub. Naast het hotel is een outlet gelegen met diverse winkels en fastfoodketen. Parkeergelegenheid voor de deur. 15 minuten lopen van het strand.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank 66Levensgenieter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PBQualityInn, Manager van Quality Inn Pismo Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 september 2017


Jouw recensie zegt het allemaal, bedankt voor het vertellen over anderen over je verblijf.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

+++ Kamer proper
++ wifi
++ zwembad
+ Hotel ligt vlak naast de snelweg, dichtbij een outlet centrum ( geen last van beiden )
+ Naar pismo beach wandelen is een beetje "rare" weg, doch doenbaar. ( 10-15min wandelen ) Aanrader is om zonsondergang te zien bij Pismo beach.
Klein centrum, doch voldoende eetgelegenheden.
++ ontbijt, naar usa normen, goed.

- Kussens op ligbedden aan het zwembad dienen vervangen te worden

Verbleef: juli 2017
Bedank StefanRn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PBQualityInn, Manager van Quality Inn Pismo Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juli 2017


Bedankt voor uw beoordeling. Ik spreek met onze onderhoudsman over de kussens.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 oktober 2016 beoordeeld

Dit was het minste hotel tijdens onze trip door West Amerika. De kamer was netjes, maar vrij simpel en niet erg ruim. Het hotel ligt vlakbij een winkel(outlet)centrum. Het strand en centrum liggen op ongeveer een mijl, 20 minuten lopen. Niet echt een super route om te lopen, maar goed te doen. Al met al geen slechte overnachtingsplaats, maar basic en niet sfeervol.

  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ascholten80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PBQualityInn, Manager van Quality Inn Pismo Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 oktober 2016
Google-vertaling

It seemed like you had a good stay though apparently not satisfied enough to grant us 3 stars (average). I'm sorry the room was too small for you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2016 beoordeeld

Dit was de derde Quality Inn waar wij hebben overnacht en we zijn deels enthousiast. Positief: goede, grote kamer. Aardige, efficiënte ontvangst en dichtbij het dorp en bij de kustweg van LA naar San Francisco. Minpunt: hotel is erg gehorig: ik word wakker van het gesnurk van iemand onder of naast mij. Ander minpunt: logistiek rond het ontbijt klopt niet. Degene die hier mee bezig hoort te zijn, is er met haar hoofd niet bij. Dat is jammer.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank esther27mei
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PBQualityInn, Manager van Quality Inn Pismo Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2016
Google-vertaling

Thanks for your review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel ligt in een soort bedrijven park omgeving aan de snelweg. Wij hebben dit hotel gebruikt onderweg van SF naar LA. Volgens mij moeten er wel leukere hotels te vinden zijn. De kamers zijn wat krap. Het ontbijt verliep ook erg rommelig.
Geen echte aanrader dus.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank Babo003
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PBQualityInn, Manager van Quality Inn Pismo Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2016
Google-vertaling

Sorry you did not enjoy your stay as much as you would have liked.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken