Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (437)
Beoordelingen filteren
437 resultaten
Waardering van reizigers
362
50
15
5
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
362
50
15
5
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 437 beoordelingen
27 september 2017 beoordeeld

We hebben enorm uitgekeken naar ons verblijf in Palm Springs. Even heerijk relaxen na veel wandelen. Rond 13:00 uur arriveerde we bij het Hotel. Na een vriendelijke ontvangst en felicitaties aangezien het onze huwelijksreis betrof konden we helaas nog niet inchecken, maar dit gaf niet aangezien er in het stadje iets verder op genoeg te doen is. Na een uurtje keerde we terug en konden we naar onze kamer. Ze lopen mee naar je kamer en dit maakt het heel persoonlijk. Wij waren zeer verrast aangezien we een mooie suite kregen. De suite had een aparte slaapkamer, zit gedeelte en een mooie badkamer. Na een tijdje vol ongeloof in de suite te hebben gestaan zijn we heerlijk gaan relaxen aan het zwembad. Er is een mooie drankenkaart aanwezig. Wij hadden een heerlijke Miraval besteld en geproost op het fantastische verblijf. Bij de receptie zijn 24 uur lang lekkernijen, water, koffie en thee te halen.

Wij hebben enorm genoten van de gastvrijheid. En de super service het gehele verblijf.

Wij zouden hier graag nogmaals verblijven.

  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Myrna S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leslie V, General Manager van The Palm Springs Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 september 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to leave us a review. We are so happy that you enjoyed staying with us during your honeymoon and that your stay was special! Please come see us again next time you are in Palm Springs. Don't forget to book directly with the hotel so we can give you a repeat guest discount!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2017 beoordeeld

The Palm Springs Hotel is een klein modern hotel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer is modern ingericht. Badkamer heeft een heerlijke stortdouche. Het zwembad is 24 uur open maar nooit druk. Ontbijt is niet mogelijk. Gratis parkeren en goede Wi-Fi. Super relaxed hotel!

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rick K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leslie V, General Manager van The Palm Springs Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 september 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to leave us such a nice review. We hope to see you again next time you return to Palm Springs!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2016 beoordeeld

Wij hebben een heerlijke dag gehad in dit mooie hotel. Relatief dicht bij het centrum maar de sfeer bij het zwembad is fijn. De kamers zijn schoon en modern ingericht. Eigenlijk geen nadelen ondervonden bij dit hotel.

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ralphio0
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leslie V, General Manager van The Palm Springs Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 november 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review our hotel. We hope to see you again next time you visit Palm Springs.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2015 beoordeeld

Mooi kleiner hotel aan de rand van het centrum. Parkeergelegenheid aanwezig. Heerlijk zwembad met ligbedden en aparte zitjes. Ook zitgelegenheid buiten bij de kamers. Alles is prachtig ingericht, uiterst vriendelijk en attent personeel. De kamers zijn strak en modern ingericht en alles is perfect schoon. Koelkast en airco aanwezig. Prachtige badkamer met een enorme doucheruimte. Bij de receptie koffie, thee, koud water, vers fruit en chocolade hapjes vrij verkrijgbaar. Alleen maar pluspunten. Absolute aanrader.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank FrankJanssen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leslie V, Manager van The Palm Springs Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 september 2015
Google-vertaling

We are so happy that you had a pleasant stay with us. Thank you for taking the time to give us such a lovely review. We hope you will stay with us again next time you are in Palm Springs!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijn, klein hotel met leuke zitgelegenheid voor eigen hotelkamer. De kinderen mochten zelfs 's nachts zwemmen in het heerlijke zwembad.
Ligt prima aan de rand van centrum en is een absolute aanrader. Prijs-kwaliteit is super. Vriendelijk personeel.

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank Sebastiaan88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leslie V, Manager van The Palm Springs Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 augustus 2015
Google-vertaling

We truly appreciate you taking the time to review our hotel. Thank you for your kind words. We hope that you will stay with us again when you are in Palm Springs!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken