Volledig restitueerbaar voor 15-06-23
Volledig restitueerbaar voor 15-06-23
Agoda.comUS$ 455
Beoordeeld op 9 september 2018 via mobiele applicatie

Een hotel met een adult only zwembad is al heerlijk, maar als je dan ook nog uitzicht heeft op een wijngaard..!!
Zeer mooi opgezet complex met mooie kamers, goed restaurant en veel mogelijkheden om de heerlijke wijnen van Napa valley te proeven!
Je wilt eigenlijk nooit meer uitchecken, maar dan moet je wel een sterke portemonnee en goede bankrekening hebben. Zonder gekkigheid het is een heel mooi hotel met alle voorzieningen die je van een tophotel mag verwachten, maar het heeft wel een prijskaartje! Goede kwaliteit voor je geld.

Datum van verblijf: september 2018
Beoordeeld op 14 augustus 2018 via mobiele applicatie

Dit mooie hotel ligt net naast de doorgaande weg, maar daar merk je helemaal niets van. Het resort is ruim opgezet, mooie zwembaden en ligt in een mooie omgeving. Prachtige uitvalsbasis voor wijnproeverijen.
Het diner in het restaurant van het hotel was boven verwachting. We hebben er twee keer bijzonder goed gegeten. Goede service.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 20 juli 2018 via mobiele applicatie

Na meer dan 3 weken reizen door NW VS was dit onze laatste stop voordat we vanuit SAN Fransisco terug vlogen naar Amsterdam.
Heel mooi hotel; prachtige kamer met dit uitzicht vanaf balkon!

Alle voorzieningen erg duur, ( 4 broodjes 24 dlr)zwembad superdruk. Napa is gezellig dorp, 6 km rijden vanaf hotel.
In t weekend bruiloften en feestjes en dan mag je hopen dat jouw kamer in t goede deel van t hotel ligt.

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 8 juni 2016 via mobiele applicatie

Mooi hotel
Erg mooie verzorgde kamers
Geen Kluisje en wel koffiezetapparaat aanwezig
Gratis water en een fles wijn op de kamer
Goed ontbijt, niet inclusief
Hotel in Ruim opgezet.
Goed restaurant
Wij verbleven hier maar een nacht tijdens onze roadtrip.
Goede wifi verbinding
Strijk mogelijkheden
Mooi zwembad en ijsblokken beschikbaar.
Bijzonder hotel, een aanrader
Jammer dat we maar 1 nacht geboekt hadden.

Datum van verblijf: juni 2016
Beoordeeld op 10 september 2015 via mobiele applicatie

Prima kamer en prima service! Maar er waren 3 bruiloften ebn een congres, waardoor het zwembad overvol zat met gillende meiden. Geen plekje te vinden en zelfs zwemmen was nauwelijks mogelijk. Jammer! Bij het gezinszwembad is meer ruimte. Maar daar ontbreekt het aan parasols.

Datum van verblijf: september 2015
GuestRelations M, General Manager van The Meritage Resort and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2015

Geachte Teuntje 18,

Dank u voor een verblijf in The Meritage en voor de tijd neemt om uw opmerkingen te delen. We zijn zo blij om te weten dat je genoten hebt van uw accommodatie en het personeel op voorwaarde dat je met zo'n uitstekende service. Uw feedback wordt gewaardeerd en uw opmerkingen zijn gedeeld met de juiste managers in het resort. Het was ons een genoegen u te mogen verwelkomen als onze gast en wij hopen u terug naar The Meritage verwelkomen binnenkort.

Warmste groet,

Sheri Thomas