Official Site
TravelocityUS$ 399
HurbUS$ 410
Beoordeeld op 9 november 2017

Prachtig uitstekend hotel, goed verzorgt met een heerlijk bed, aardige mensen, goed betaald ontbijt. De rekening is een verrassing met hotel fee erbij en convention tax. Dit is voor wifi valet parking binnenlandse cals (of ik dat ga doen) en de convention tax voor het conventie centrum..... Niets van te voren aangekondigd. Als je uitleg vraagt is dat toch voor hen lastig uit te leggen. Is een nieuw fenomeen in USA. HOTEL FEE niet gastvrij. Kreeg mijn geld niet terug. Hotel is top overigens.

Datum van verblijf: november 2017
Beoordeeld op 31 mei 2017

Een zeer groot hotel (misschien te groot voor de gemiddelde toerist) dat vooral is afgestemd op business events. Kamers zijn mooi maar de foto's van het hotel overtreffen enigszins de realiteit. Prijs/kwaliteit kon wat beter. qua lokatie wel ideaal en op wandelafstand van Monterey centrum en haven.

Datum van verblijf: mei 2017
Beoordeeld op 23 augustus 2016 via mobiele applicatie

We hadden een mooie kamer met beperkt zeezicht. De kamer was ruim, het bed was lekker en ook de badkamer was goed, maar daar betaal je dan ook een goede prijs voor. Een deel van het terras van het hotel kijkt uit op een naastgelegen oude vervallen, betonnen havenloods en dat ontsiert het uitzicht. Een likje verf op de loods zou het in ieder geval wel wat minder erg maken. Ook was het jammer dat het hotel geen zwembad had. Dat wisten we wel, maar bij een hotel van deze omvang en prijsstijging zou je dat eigenlijk wel mogen verwachten. Zeker als je bedenkt dat er ondanks de ligging aan zee geen strand in de buurt is. Bij de spa zijn er wel twee jacuzzi's en een erg klein terras met een stuk of zes ligbedden en dat is wel erg weinig voor een hotel met meer dan 100 kamers. Al met al is de prijs-kwaliteitverhouding een beetje scheef.

Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 25 maart 2016 via mobiele applicatie

Mooie, ruime kamers met uitstekende bedden en rustig (wij hadden zeezicht). Valet parking is inclusief. Restaurant is behoorlijk gehorig en niet meer dan redelijk. De prijzen zijn - voor ons, uit Europa - aan de hoge kant. Ligt vlak bij het Aquarium.

Datum van verblijf: maart 2016
Beoordeeld op 20 september 2015

- vriendelijk onthaal
- auto wordt geparkeerd voor je
- goed ontbijt tegen redelijke prijs
- dichtbij restaurants en bezienswaardigheden.
- goed restaurant (drankjes zijn prijzig)
- prachtig uitzicht
- hoog service niveau