Expedia.comUS$ 151
TravelocityUS$ 151
TripadvisorUS$ 151
Trip.comUS$ 199
Beoordeeld op 31 juli 2019 via mobiele applicatie

In juli 2019 hebben wij een overnachting gedaan in the Stevenson Monterey. Het is een eenvoudige, maar hele nette en schone accommodatie. Er zit een Denny’s, een winkeltje en tankstation aan de overkant van de weg, erg handig! Lopen naar Fisherman’s Wharf duurt ongeveer een kwartiertje. Het ontbijt is eenvoudig, maar prima als je even wat in je maag wil hebben voordat je op pad gaat.

Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 18 oktober 2018 via mobiele applicatie

Hier een nacht verbleven als tussenstop van SFO naar LA. Wel uiteraard de “whale watching” gedaan. Hotel op prima locatie, kamers klein, personeel super aardig, ontbijt basic. Wel moet ik zeggen dat qua hygiene men erg ruim de chlorix gebruiken. Toen we de deur open deden kwam een walm van chloor ons tegemoet. Wel was badkamer schoon, moet wel als je een hele fles chloor gebruikt. Voor 1 nacht zou ik het wel doen. Parkeergelegenheid ook goed geregeld.

Datum van verblijf: oktober 2018
Craig S, Owner van The Stevenson Monterey, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2018

Hey thanks for your review. You liked what we had to offer. See you when you come to Monterey again.

Beoordeeld op 14 september 2018 via mobiele applicatie

We hebben hier 1 nacht geslapen. Prima ruime en schone kamers. Het hotel ligt niet ver van het ‘centrum’ van Monterey met allerlei restaurants. Om de hoek zit een supermarkt. Erg tevreden over ons verblijf. Het ontbijt was goed, de ontbijtzaal alleen een beetje klein.

Datum van verblijf: september 2018
Craig S, Owner van The Stevenson Monterey, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2018

Thank you for a wonderful review. We appreciate your comments.Please visit us and scenic Monterey again soon

Beoordeeld op 17 augustus 2018 via mobiele applicatie

Twee hele fijne nachten gehad in dit hotel. Schoon en netjes. Parkeergarage is fijn. Zwembad aanwezig. Koffie en thee altijd beschikbaar. Heel vriendelijk en gezellig personeel. Het ontbijt is klein maar fijn. Heel dichtbij de gezelligheid van het stadje Monterey. Super goede restaurantjes in de buurt.

Datum van verblijf: augustus 2018
Craig S, Owner van The Stevenson Monterey, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2018

Thank yo for your 5 bubble response. We translated it below.

Had two very nice nights in this hotel. Clean and tidy. Parking garage is nice. Swimming pool available. Coffee and tea always available. Very friendly and pleasant staff. The breakfast is small but nice. Very close to the cosiness of the town of Monterey. Super good restaurants in the neighborhood.

Beoordeeld op 19 mei 2018 via mobiele applicatie

Toen we aan kwamen rijden hadden we niet de meest bijzondere indruk van t hotel. Het personeel is wel vriendelijk. De kamers zijn groot en hebben alles wat je nodig hebt, maar het is wel gedateerd.. wij vonden de douche overigens matig ;-)
Het ontbijt stelt niet veel voor, maar het scheelt je weer wat dollars. Wij vonden t snachts overigens ook koud, er lagen maar dunne dekentjes op de bedden. Het deed ons aan beetje aan de Super8 motels denken..

Datum van verblijf: mei 2018
Craig S, Owner van The Stevenson Monterey, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2018

Thank you for your review. Pleas come visit us again and remember we are available 24 hours
a day at the front desk should you need anything.