Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Rob H
Zevenbergschen Hoek, Nederland

Matig hotel

Beoordeling van Blu Pacific Hotel
2,0 van 5 bollen23 jul 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Tijdens onze rondreis hebben wij één nacht in dit hotel geslapen. Het hotel doet bij aankomst vrolijk en netjes aan en de ontvangst was keurig en vriendelijk. De kamer was echter zeer verouderd en zeer gehorig. Ook is het hotel gelegen langs een drukke weg.
Het ontbijt is inbegrepen maar dit is zeer beperkt en de ontbijt kamer had maar vier tafels dus zaten er mensen op de parkeerplaats te eten of liep men met eten terug naar de kamer. Dit doet zeker af aan het hotel wat wij verwachten.
Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Management247, Front Desk Manager van Blu Pacific Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 24 jul 2018
Dear Rob,

We value your feedback and appreciate you taking the time to rate your experience at our hotel. It is wonderful to learn you enjoyed a warm welcome from our friendly team upon arrival though we apologize that your one night stay was not as comfortable as we had hoped. Please accept our apologies for failing to meet your expectations of quality accommodations. Your input will help us to improve as we continue to update our facility. We hope to have another opportunity to impress you in the future and provide you with the five star experience you deserve.

Sincerely,

Samantha
Front Desk Manager
831-373-3081
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 242
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • travelup.com
2.8 km van Blu Pacific Hotel
Zwembad
Restaurant
€ 370
€ 348
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Official Site
    € 358
  • Hotels.com
2.5 km van Blu Pacific Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 444
€ 395
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
3.5 km van Blu Pacific Hotel
Aan het strand
Restaurant
€ 304
€ 297
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 297
3.7 km van Blu Pacific Hotel
Gratis wifi
€ 309
Volledig restitueerbaar
  • InterContinental
    € 309
  • ZenHotels.com
    € 281
  • Hotels.com
    € 309
4.0 km van Blu Pacific Hotel
Zwembad
Restaurant
€ 305
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
1.8 km van Blu Pacific Hotel
Zwembad
Aan het strand
€ 221
€ 196
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
3.6 km van Blu Pacific Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 201
  • Priceline
1.5 km van Blu Pacific Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 156
  • Official Site
2.8 km van Blu Pacific Hotel
Gratis wifi
Monterey Bay Lodge overlooking Lake El Estero
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 212
  • Algotels
1.7 km van Blu Pacific Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Monterey bekijken
Beoordelingen (478)
Beoordelingen filteren
478 resultaten
Waardering van reizigers
128
190
117
31
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
128
190
117
31
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 478 beoordelingen
Beoordeeld op 18 augustus 2016 via mobiele applicatie

Hotel is meer een motel. Kamers zijn schoon en voldoende als tussenstop hotel. Verwacht niet teveel luxe, zolang het maar schoon is en dat was het wel. Ontbijt 's morgens is beschikbaar in veel te kleine ruimte, waardoor sommige mensen eten maar meenemen naar kamer.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Gerwin72
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Management247, Front Office Manager van Blu Pacific Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2016

Beste Gerwin72,
Dank u voor de tijd neemt om te beoordelen en bekijk uw ervaring als onze gast. Het spijt me dat het was gewoon een voldoende ervaring. We zullen ons best doen om te verbeteren en maak uw volgende bezoek perfect. Bedankt voor je reacties.
Vriendelijke groeten,
Samantha
Front Desk Manager
888-990-7666

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juni 2016

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Management247, Front Office Manager van Blu Pacific Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2016

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 12 augustus 2015

Schone prima kamers met koelkast, koffiezetapparaat en grote badkamer. Fijne bedden. Kamers zijn echter wel heel gehorig. Ontbijt zat inbegrepen en was prima. Geen ruimte om te zitten bij ontbijt, wij namen ons ontbijt dus weer mee naar de kamer. Handig was dat de auto voor de deur kon worden geparkeerd. Ligging prima tov snelweg en strand.

Kamertip: Neem kamer op bovenste verdieping ivm gehorigheid op kamers
Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 343conniej
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Management247, Front Office Manager van Blu Pacific Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Connie,

Thank you for staying with us. We do have a great location and we’re glad you found the rooms clean and spacious. I’m sorry that you found the room noisy. We take these reviews seriously and look into the experiences our guests record. If you would be kind enough to be more specific next time, that will allow us to address any concerns you had while staying here. We want only the very best for our guests. Every review we receive helps us to be better and better. We would love to see you again!

Best Wishes,
Janea E.
Front Desk Manager
888-990-7666

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 1 augustus 2011

We verbleven hier op een avond in Monterey na een dag rijden.
We waren op zoek naar iets betaalbaar voor één nacht want we moesten de volgende dag in Zuid-Californië zijn.
Ik noem dit een motel niet een hotel, alle kamers zijn buiten.
Ik vind buitenkamers niet prettig, maar voor één nacht was het goed.
De kamer was een beetje krap maar schoon.
De spa die wordt genoemd zijn twee bubbelbaden in een omsloten houten structuur.
Ik had moeite ze aan te zetten, dus maakte ik er geen gebruik van.
Er zijn overal bloemen die heerlijk ruiken.
Het ontbijt is wat je mag verwachten van een Comfort Inn.
Ik verbleef hier vanwege de prijs en omdat we ´s morgens konden doen wat we wilden.
Als ik wat tijd had door te brengen in Monterey zou ik het geld besteden en in een luxer hotel dicht bij het water verblijven.
Maar voor een nacht is het goed.

1  Bedank Ironman_7
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
TravellerMonterey, Manager van Blu Pacific Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2011
Google-vertaling

Thank you for your feedback and staying with us.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 22 februari 2008

Ik heb onlangs een bruiloft bijgewoond in het Monterey Bay Aquarium en omwille van de prijs overwegingen koos ik dit Comfort Inn.
Voor $ 90 /nacht ( AAA-tarief), gaf ik waarschijnlijk 1/4 tot 1/3 uit van wat de andere bruiloft gasten uitgaven.
En voor wat ik wilde, was dit hotel perfect.
Een schone, no-nonsense kamer om in te slapen, dicht bij het aquarium ( 3 km afstand).
Het bed en kussens waren comfortabel; de TV had een fatsoenlijke selectie van kanalen om uit te kiezen (Ik heb de TV nodig om te gaan slapen); de badkamer was schoon, de douche was schoon en had een verstelbare douchekop; en het hotel verstrekt gratis ontbijt in de ochtend ( muffins, ontbijtgranen, koffie, vruchtensappen en wafels).
Als ik ooit terug moet naar Monterey, zou ik hier zeker weer verblijven.

1  Bedank Ursula_C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Montereybythebay, GM van Blu Pacific Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2008
Google-vertaling

Thank you for your kind comments...we look forward to serving you again in the near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken