5 personen bekijken dit hotel
Volledig restitueerbaar voor 15-06-23
Vio.com
Official HotelUS$ 249
Beoordeeld op 21 september 2017

Bijzonder grote kamer, met zithoek, keukentje, balkon en aparte douche en apart badkuip. Heerlijk groot bed. Overdag hoorde je de fontein en bezoekers van een conventie op de patio maar dat geluid stierf rond 21.30 uur weg. Vriendelijke ontvangst waarbij ook info over de omgeving werd gegeven. Van de spa moet je je niet teveel voorstellen: dat is een jacuzzi met omheining die bovendien buiten gebruik was.

Datum van verblijf: september 2017
victormikhail, Hotel Pacific Team van Hotel Pacific, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2017

Hallo wvt1982,
Bedankt voor uw feedback over uw recente verblijf bij ons. We zijn blij om te leren dat je van je ruime accommodatie en onze vriendelijke team genoten hebt. We willen ons verontschuldigen voor de geluidsstoornissen die u heeft meegemaakt, zoals we ons best doen om deze onder controle te houden. Wij hopen dat u weer bij ons in de toekomst reist naar Monterey.

Beoordeeld op 4 augustus 2017

Leuke kamer met zitje en keuken. helaas zijn de bedden aan de smalle kant en mist het ontbijt iets warm, als ei of wafels.
Ligging is perfect. fishermans Wharf en centrum op loopafstand. Ook veel dingen te doen in de nabije omgeving

Datum van verblijf: augustus 2017
victormikhail, Hotel Pacific Team van Hotel Pacific, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2017

Hello 788karin, Thank you for your review and for staying at Hotel Pacific. We are delighted to know you enjoyed your junior suite and our great location in downtown Monterey. The entire hotel team takes pride in providing the best possible experience for our guests, so your feedback is welcome and appreciated. We hope to see you again in your future travels to Monterey.

Beoordeeld op 19 mei 2017 via mobiele applicatie

De kamers waren ruim en hadden een douche en bad. Wij waren hier op een zondag en maandag. De zondag was enorm druk. Geen plaatsen in de parkeergarage en geen zitplaatsen in de eetruimte, maar als je hier doordeweeks ben is het rustig. Ontbijt was simpel met toast, kaas en fruit. Het hotel is dicht bij fishermans warf maar dit vonden wij niet heel gezellig. Met de auto naar Cannery Row was leuk.

Datum van verblijf: mei 2017
Antwoord van management:Gereageerd op 4 juni 2017

Hi Rebecca M,

Thank you for taking the time to share your feedback with us regarding your recent stay at Hotel Pacific. We are delighted to hear that you enjoyed many aspects of your stay and look forward to welcoming you back for another wonderful stay!

Beoordeeld op 6 oktober 2016

De ontvangst was zeer vriendelijk en hulpvaardig.
De kamer was zeer ruim en netjes verzorgd.
Prima bedden. De badkamer is ruim, met een aparte bad en douche gelegenheid.
Het hotel is gelegen in een rustige wijk, waar geen verkeerslawaai is.
Het ontbijt was smaakvol en een royale keuze.
Wij hadden er wel langer willen blijven, maar onze rondreis was zo geboekt.
Een hotel om weer eens terug te komen.

Kamertip: Wij hebben de indruk, dat er geen onprettige kamers zijn.
Datum van verblijf: september 2016
SherylPaulino, Hotel Pacific Team van Hotel Pacific, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2016

Dear edeboer,
Thank you for staying at Hotel Pacific. We are thrilled to read that you enjoyed our hotel and that your junior suite was spacious and comfortable. We are glad to hear that the front desk staff was friendly and helpful. We look forward to welcoming you back.

Beoordeeld op 21 september 2016 via mobiele applicatie

Dan ga je naar Monterey boek je een vrij duur hotel en heb je geen WiFi op het eind van de gang. Als je daar iets van zegt ligt het aan het plaatselijke internet. Als ik echter iets verder weg op de gang ga staan heb ik gewoon internet. Kortom hun verhaal klopt niet. Verder mooie kamer en dicht bij Fischerman's Warf. Echter als je op je kamer zit wil je toch even contacten met je kinderen.

Datum van verblijf: september 2016
SherylPaulino, Hotel Pacific Team van Hotel Pacific, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2016

Dear CeesJose,
Thank you for staying at Hotel Pacific. We are sorry to hear that WiFi was not working in your room. We hope to see you again on your next visit to Monterey.