Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Ellen v
Poortugaal

Mooie gerenoveerde motelkamers

Beoordeling van The Inn at 1252 Monterey
4,0 van 5 bollen18 apr 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Goede ontvangst. Duidelijke uitleg over WiFi, ontbijt etc. Zelfs een gym en klein zwembad aanwezig. Kamer was gerenoveerd met oa zeer ruime regendouche. Bed sliep prima. Ontbijt in aparte ruimte met oa Amerikaans ontbijt en wafels.
Datum van verblijf: april 2018
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Management247, General Manager van The Inn at 1252 Monterey, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 20 apr 2018
Dear Ellen,

Thank you for leaving feedback and for reviewing your recent hotel experience with us in Monterey. I am so happy you were comfortable in our newly remodeled rooms and that you enjoyed our fully equipped accommodations. It is rewarding to know we are on the right track to ensuring our guests have an enjoyable visit at our hotel. On behalf of my entire team, we thank you for being our guest and we look forward to serving you in the future.

Best wishes,

Samir
General Manager
831-372-2908
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 250
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 243
  • Hotels.com
1.0 km van The Inn at 1252 Monterey
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 432
€ 385
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
2.7 km van The Inn at 1252 Monterey
Aan het strand
Restaurant
€ 181
€ 164
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.8 km van The Inn at 1252 Monterey
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 184
€ 161
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.4 km van The Inn at 1252 Monterey
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 296
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 296
2.8 km van The Inn at 1252 Monterey
Gratis wifi
Monterey Bay Lodge overlooking Lake El Estero
€ 210
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
1.9 km van The Inn at 1252 Monterey
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 284
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
4.5 km van The Inn at 1252 Monterey
Zwembad
Aan het strand
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 247
  • Algotels
1.6 km van The Inn at 1252 Monterey
Zwembad
Restaurant
Exterior
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 146
  • Official Site
1.4 km van The Inn at 1252 Monterey
Gratis wifi
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 299
  • Algotels
3.3 km van The Inn at 1252 Monterey
Zwembad
Restaurant
Meer hotels in Monterey bekijken
Beoordelingen (1.113)
Beoordelingen filteren
1.113 resultaten
Waardering van reizigers
338
418
220
79
58
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
338
418
220
79
58
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.113 beoordelingen
Beoordeeld op 30 september 2017

4 nachten in dit hotel verbleven en het viel ons niet tegen, goede kamer met een ruime badkamer en goede bedden. Kamer was schoon, ontbijt viel tegen. Kan zijn dat het te maken had met de verbouwing van de breakfast room dat ze daardoor een beperkter aanbod hadden. Alleen maar wit brood en iets wat voor tarwe brood moest doorgaan maar meer wit was dan tarwe. Muffins en andere zoetigheid voldoende aanwezig maar daar ben ik geen voorstander van. Gelukkig hadden ze havermout die ik maakte met water. Ondanks het geringe ontbijt hebben wij een aangenaam verblijf gehad, buiten ontbijten in het zonnetje en gezwommen in hun zwembad. Binnen 10 minuten lopen ben je in het centrum.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank josie551
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Management247, General Manager van The Inn at 1252 Monterey, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to share the details of your recent stay at our hotel, josie551. We are pleased that you enjoyed our spacious rooms, comfy beds, and refreshing pool. We appreciate your patience as we work to improve our breakfast area and selection to better serve our guests. On behalf of our entire team we thank you for staying with us and we hope to make your next visit even more enjoyable than the last.
Best wishes,
Samir
General Manager
831-372-2908

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2017 via mobiele applicatie

De kamers zijn schoon, handig dat je de auto vlakbij de kamer kan parkeren, scheelt slepen met koffers. Wel wat achterstallig onderhoud in de badkamers en jammer dat we buiten (of op de kleine kamer) moesten ontbijten omdat de eetzaal werd verbouwd. Vreselijk waren de bedden, klein en van slechte kwaliteit. Een beetje Amerikaan heeft de volgende ochtend afdrukken van de veren in zn rug staan. Verder geen bijzonderheden gewoon ok. Volgende keer zou ik iets anders uitzoeken.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank basdg
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Management247, General Manager van The Inn at 1252 Monterey, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2017
Google-vertaling

I am sorry to learn that your most recent visit to our hotel was not as comfortable as we had hoped, Bas d. We appreciate that you found our rooms to be clean and that the parking was conveniently located near your accommodations. Please accept our apologies that we are currently remodeling our breakfast area as we work to improve our facility to better serve our guests. We understand your hesitation to return but we hope that you will stay with us again in the future to experience our continuing improvements.
Sincerely,
Samir
General Manager
831-372-2908

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2017 via mobiele applicatie

Toen we de kamer binnen kwamen hing er een onaangename smerige lucht. Het tapijt was vochtig en het wc papier lag op het bed. Toen we gingen slapen voelden we dat heel het bed onder het zand zat, dat terwijl we zelf niet op het strand zijn geweest. Buiten dat was de werknemer aan de balie erg onvriendelijk. Wij gaan ons reisbureau adviseren om deze accommodatie van de lijst te schrappen.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank 944tobiasd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Management247, General Manager van The Inn at 1252 Monterey, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Tobias,
Thank you for sharing your experience at our hotel, and I am so sorry to learn that we failed to meet your expectations of quality service and accommodations. We regularly make improvements to our service as a result of the valuable feedback we receive from our guests and we thank you for bringing these items to our attention so that we may correct them. We hope to see you again someday and to transform your opinion of our hotel and service.
Sincerely,
Samir
General Manager
831-372-2908

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 april 2017

Prima locatie, wij waren er op doorreis tijdens onze rondreis door Amerika. Gezellig hotelletje met kamers op rij als bijgebouw. Parkeergelegenheid voor je kamer. Gratis een eenvoudig ontbijt erbij en de koffie staat voor je klaar. Prima WiFi op je kamer.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank gjwakker
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Management247, Front Office Manager van The Inn at 1252 Monterey, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 april 2017
Google-vertaling

Dear Gjwakker,
Thank you for stopping over with us on your tour! That sounds like quite the trip and we’re grateful you stayed with us. We are delighted our comfortable rooms, great parking, excellent breakfast, and reliable wifi helped make your night extra special. We hope to have another opportunity to serve you!
Warm Regards,
Dianna Dean
Front Desk Manager
831-372-2908

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2016

Kamer simpel maar goed, ruime badkamer, microgolf en grote frigo, ijsmachine aanwezig. Onthaal zeer vriendelijk, minizwembadje, wel aan de straatkant gelegen. De ontbijtruimte is wat klein maar lekker buffet met verse wafels, zelf te bakken, mogelijkheid om buiten te ontbijten. Flinke wandeling tot Fisherman's Wharf maar nog wel te doen te voet, er is ook wel eetgelegenheid dichterbij.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank happygirlOostende
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Management247, Front Office Manager van The Inn at 1252 Monterey, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2016

Beste HappyGirlOostende,
Bedankt voor het verblijf bij ons. Ook bedankt voor het wijzen op de voorzieningen op de kamer in uw beoordeling. We zijn blij dat je genoten van het verblijf bij ons en lopen naar beneden naar de kade. Weer komen!
Vriendelijke groeten,
Andrew
Front Desk Manager
888-930-7666

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken