Aanbieding bekijken
Algotels
Aanbieding bekijken
Agoda.comUS$ 316
Beoordeeld op 26 september 2019

Unieke locatie op het strand van Monterey.
prachtige lobby zoals op de foto's.
de gangen zijn onverzorgd en verouderd.
Donkere kamers , op onze lichtverduistering zat een enorme brandplek.
Kleine badkamer.

Kamertip: kamers met zeezicht hebben mooi uitzicht
Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 8 augustus 2019

Dit hotel ligt pal op het strand. De kamers zijn klein en donker en de badkamer is minuscuul. De airco maakt veel lawaai, maar door de zeewind is het niet erg warm op de kamers, dus wij hadden de airco niet nodig.

Kamertip: Kamers zijn van buitenaf bereikbaar, dus met zeezicht loopt iedereen langs je raam.
Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 7 juni 2019

Buitenkant ziet er niet verzorgd uit. Andere gasten die aan je raam voorbij gaan is niet prettig. Administratie bleek niet geheel op orde. Een deposit van ca 250 euro voor 1 nacht terwijl de kamer al betaald is doet buiten proportioneel aan.

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 2 januari 2019

De plaatjes op internet doen geloven dat je in een paradijselijk hotel bent terecht gekomen. Niets is echter minder waar. De receptioniste was kortaf en chaggerijnig. Het uitzicht vanuit de lobby is spectaculair maar als je dan je eigen kamer opkomt is dat euforische oceaangevoel direct weggezakt. Onze kamer was niets meer dan een minder dan middelmatige motelkamer van Best Western. Voor ons absoluut niet het Pacific gevoel waar we op gehoopt hadden.

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 30 augustus 2018

Als je op de plaatjes afgaat ziet het er prima uit. Voor de lobby geldt dat ook. De kamers zijn alleen erg aan een opknapbeurt toe. Wat een deprimerende hokken zijn dat, al moet gezegd worden de bedden zijn goed en het uitzicht is zeker niet verkeerd (zeezijde). De badkamers zijn veeeel te klein en kan je er nauwelijks in bewegen. Probeer vooral niet samen in een badkamer te zijn! Maar de kamers zijn schoon en netjes, ze voldoen, maar ze mogen opgefrist worden en een iets grotere badkamer hebben!
Opmerkelijk is dat je via een gallerij naar de kamers loopt en dus voor de kamers van anderen langs. Op zich niet erg ware het niet dat iedere kamer een heel groot raam heeft om van het uitzicht (zeezijde) te genieten. Er is een soort afscherming dat mensen niet naar binnen kunnen kijken maar het blijft vreemd en wennen.

Kamertip: Vraag een kamer met zeezicht. De andere kant kijkt naar de snelweg en het parkeerterrein.
Datum van verblijf: juli 2018
Ashley B, Rooms Division Manager van Monterey Tides, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2018

Beste Arjan1970,

Dank u voor uw feedback en inzichten. Ik ben blij dat je genoten hebt van het uitzicht op de Oceaan en de comfortabele bedden. Ik zal uw feedback over de badkamer te delen aan ons team.

Oprecht,
Ashley