Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 260
Volledig restitueerbaar voor 17-06-23
Expedia.com
US$ 260
Volledig restitueerbaar voor 16-06-23
travelup.com
US$ 221
Hotels.comUS$ 260
PricelineUS$ 260
Destinia.comUS$ 319
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.042)
Beoordelingen filteren
1.042 resultaten
Waardering van reizigers
454
385
140
42
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
454
385
140
42
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.042 beoordelingen
Beoordeeld op 14 september 2015

Op doorreis op Coastal Highway even gestopt in Monterey. Best Western is standaard hotel/motel keten,maar we hadden niet gerekend op deze overnachting en de Monterey Classic Cars Fair heeft prijs van onze overnachting (denk ik) verdubbeld - alle andere ketens waren volgeboekt. Goede kwaliteit service aan receptie, goede kwaliteit kamer en bedden. Matig ontbijt (zelf pannekoeken maken) aan receptie, niet echt 'privé'. Zwemmen is mogelijk in superklein zwembad maar daarvoor moet je via receptie en over parking naar afgeschermd zwembad lopen, naast drukke weg.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank Martine W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
bwdeanza, General Manager van Best Western De Anza Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2015
Google-vertaling

Thank you for your recent review of our property. I hope others will take the time to read the entire review. I do appreciate your comments regarding the quality of the bed, room and service provided. Please note we have a waffle not pancake maker.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2014

Een goede prijs kwaliteit verhouding. De service is goed en het ontbijt is voor een best western prima. Kamers zijn ruim, maar zijn helaas niet voorzien van Airco. Best zonde zo in een warm klimaat zoals dit.

Kamertip: Vraag om een kamer aan de achterkant ipv aan de voorkant waar de doorgaande weg is
Datum van verblijf: september 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Petertj
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
bwdeanza, General Manager van Best Western De Anza Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 september 2014
Google-vertaling

Thank you for your recent review of our property. We appreciate your mentioning both our good value and service. We wish you safe travels!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2014

wij waren vrij laat met boeken en veel hotels waren al vol, ivm met de carshow die elk jaar in augustus in dit gebied wordt gehouden. Uiteindelijk besloten hier een kamer te boeken en is goed bevallen. Hadden een kamer met two queen beds en deze kamer was erg ruim. Had ook een koelkast, magnetron, bureau en twee stoelen. Wij waren er vanuit gegaan dat breakfast niet included was, bleek wel zo te zijn. Prima basic ontbijtje, met bagels, cereal en wat brood.
Naast het hotel zit het Monterey Cookhouse. Dit restaurant is een aanrader!

Ligging is verder prima. Ligt aan Highway 1, en met 5 minuten ben je bij de wharffs in Monterey.

Kamertip: Vraag om een kamer die niet op de begane grond zit, aangezien hier om 7 uur 's ochtends het ontbijt wordt geserveerd.
Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 48tessav
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
bwdeanza, General Manager van Best Western De Anza Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2014
Google-vertaling

Thank you for your complimentary review of our property. We were pleased to know you enjoyed your stay and appreciated your comments regarding our guestrooms.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 december 2013

Dit hotel geboekt op basis van de ervaringen van anderen op Tripadvisor. Het hotel maakte alle lofuitingen waar! Vriendelijke staf, schone en ruime kamers, goede bedden, ruim aanbod aan TV kanalen op een groot plat LCD scherm. Badkamer met douche met een goede stevige waterstraal, hygiënisch schoon. Koffie/thee zet apparaat op de kamer. Modern ingericht. En et belangrijkste: het water uit de kraan was drinkbaar, niet gechloreerd zoals in de rest van de USA gebruikelijk. Heel fijn als je 's nachts even water wilt drinken en geen gezeul met waterflessen vanuit de supermarkt.
De tuin was netjes onderhouden. Wij hebben de hele tijd gebruik kunnen maken van gratis internet, 24 uur per dag, twee dagen lang (ons hele verblijf). Ontbijt is helaas Amerikaans, maar in zijn soort wel goed.

Kamertip: Wij hadden kamer aan de achterkant, leuk uitzicht over de woonwijk en erg rustig.
Datum van verblijf: november 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Monique_R1509
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
deanza2141, General Manager van Best Western De Anza Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 december 2013
Google-vertaling

Thank you very much for your wonderful review and top rating of our property. We sincerely appreciate your taking time to post your comments and let other know of your positive experience
during your stay.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2012

Prima hotel als uitvalsbasis voor een bezoek aan Monterey en Carmel, met de auto ben je er zo. Zeer vriendelijk personeel en zeer ruime en schone kamer! Ontbijt voor amerikaanse begrippen aardig en ook fijn een keer met een verse sinaasappel ipv overal die vette hap.

Datum van verblijf: juni 2012
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lilalau
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken