Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
GregKattyBart
Hove, België

Comfortable

Beoordeling van El Castell Motel
4,0 van 5 bollen21 sep 2015 beoordeeld
Goede prijs-kwaliteit verhouding betreft kamers en comfort. Ontbijt inbegrepen en redelijk goed voor Amerikaanse normen. Aanrader om anderen door te verwijzen. Prijzen zijn wel zeer variërend betreft weekdagen, weekenddagen.

Datum van verblijf: september 2015
Reistype: Bezocht met familie
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenKamers
4,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 332
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 333
  • Agoda.com
    € 275
  • Hotels.com
    € 332
2.9 km van El Castell Motel
Zwembad
Restaurant
€ 257
€ 236
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 257
2.7 km van El Castell Motel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 389
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 389
  • Skyscanner.com
    € 371
  • Hotels.com
    € 389
3.7 km van El Castell Motel
Aan het strand
Restaurant
€ 194
  • Priceline
  • Agoda.com
    € 179
  • Expedia.com
    € 185
1.6 km van El Castell Motel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior
€ 152
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
  • Skyscanner.com
    € 128
  • Expedia.com
    € 197
3.0 km van El Castell Motel
Gratis wifi
€ 301
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
  • Skyscanner.com
    € 255
  • Hotels.com
    € 301
1.8 km van El Castell Motel
Zwembad
Aan het strand
€ 251
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 270
  • Hotels.com
    € 270
  • Priceline
3.9 km van El Castell Motel
Gratis wifi
€ 273
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
  • Hotels.com
    € 235
  • Expedia.com
    € 264
3.8 km van El Castell Motel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Monterey Bay Lodge overlooking Lake El Estero
€ 242
  • Hotels.com
    € 243
  • Agoda.com
    € 217
  • Expedia.com
    € 243
1.9 km van El Castell Motel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 337
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 337
  • Algotels
    € 292
  • InterContinental
    € 337
4.2 km van El Castell Motel
Zwembad
Restaurant
Meer hotels in Monterey bekijken
Beoordelingen (1.152)
Beoordelingen filteren
1.152 resultaten
Waardering van reizigers
350
476
222
58
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
350
476
222
58
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.152 beoordelingen
Beoordeeld op 21 februari 2015

De service aan de balie was belabberd en ongeinteresseerd. De kamers waren prima, mooi zelfs, maar het was dan ook een van de duurdere hotels van de hele reis door vier staten. Het lag ook niet in een leuk deel van de stad. Zwembad zou ik niet in gaan zwemmen. Het voordeel was dat er een Denny's in de buurt was, maar verder niet nog een keer.

Kamertip: Op de hogere etages heb je minder last van de auto's die komen en gaan. Wij hadden ook een appartement, daar kon je ook wat meer zelf koken etc.
Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Kiki S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 augustus 2012 via mobiele applicatie

Zeer onamerikaans onvriendelijk ( buitenlands) personeel. Kamers zijn ok. Wifi is zeer slecht en instabiel. Basic hotel. En het ontbijt is redelijk maar in krappe ontbijtruimte is het wachten inline. Met nieuw management zou dit hotel beter af zijn.

Datum van verblijf: augustus 2012
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Winkelwagen2
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 3 september 2011

Als je hier reserveert, verwacht je duidelijk geen resort en dat zul je ook niet krijgen.
De kamers zijn schoon en de locatie is goed - het deelt een parking met een "gentlemen's club" en je hoort de muziek van de club tot laat op de avond.
Het personeel was vriendelijk.

Bedank darlene l
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 19 juli 2010

Verblijf hier was een geweldige ervaring, de locatie was perfect.
We waren zo dicht bij het Cannery Row, Monterey Aquarium, Sea side beach, Bubba Gumps, Fisherman Wharf.
De kamers waren mooi en schoon, we hadden een tweepersoons queen size bed en de kamer was zo ruim.
Ik sliep goed, geen lawaai.
Continentaal ontbijt met warme koffie, vruchtensap, broodjes, en u kon uw eigen wafel maken met de wafelmachine die ze hadden.
Ik zal er weer boeken en kreeg ook een geweldige prijs via Hot wire.com.

1  Bedank trqveler
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 2 juli 2010

Ik zou dit hotel waarschijnlijk niet hebben gereserveerd na het lezen van een aantal recensies, maar ik gebruikte Hotwire en dit is wat er op dook.
Ik was erg zenuwachtig dat de kamer vies of gedateerd zou zijn, maar was zeer aangenaam verrast!
De kamer was groot, zeer schoon en leek alsof het net was opgeknapt met nieuwe verf, wastafel en tegels in de badkamer.
De bedden waren comfortabel en hoewel de muren wel heel dun waren, waren we gezegend met rustige buren.
Het is precies voor de kermissen en een kort ritje naar het aquarium en het centrum van Monterey.
Het ontbijt bestaat uit brood, wafels, sap en koffie.
Ik zou niet rekenen op een goede start van de dag hiermee.
De koffie was gruwelijk en het sap smaakte wat vreemd.
Receptie was vriendelijk genoeg.
We hadden geen problemen dus hadden niet veel contact met ze.
Wi-fi werkte prima.
Ik zal hier zeker weer verblijven.

1  Bedank PNW_M0m
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken