Vanaf Highway 1 ben je zo bij het hotel. We hadden een cottage met twee slaapkamers en een keuken. Bij de receptie waren ze vriendelijk en behulpzaam. De auto kun je voor de deur parkeren. Het is netjes en schoon en de bedden zijn hoog en goed. Voorzien van veel kussens. In beide kamers hadden we queensize bedden en stond er een tv. De tv in 1 van de kamers deed het niet. De cottage heeft geen airco maar wel plafondventilatoren. Met de buitentemperatuur toen wij er waren was dat prima. De inrichting is wat gedateerd, zeker ook in de keuken, maar daar hebben we verder geen gebruik van gemaakt op koffie en thee na. Het hotel ligt in de buurt van het vliegveld maar de geluidsisolatie is prima. Wij hadden het huisje naast de Spa en bubbelbad maar hebben daar geen gebruik van gemaakt. In de buurt zijn een aantal winkels en kennelijk ook een grotere mall maar die hebben wij op de een of andere manier niet kunnen vinden. Qua vertier en eten in de buurt zijn wij in de auto gestapt en in een minuutje of tien naar de kust gereden, naar Fisherman's Wharf. Daar is een hele grote parkeerplaats waar je je auto (voor een paar dollar? Ik weet het niet meer precies) kunt parkeren. Dan wandel je het havengebied in met heel veel eettentjes, winkeltjes, en dergelijke. Best gezellig en veel keuze. Wel hoog gehalte aan snacktenten, neonverlichting en toeristen, maar wij zijn zelf ook toeristen daar! Zorg wel voor een goede GPS of navigatie want je moet goed de weg kunnen onthouden en terug kunnen vinden in het donker als je 's avonds gaat.