Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hyatt Regency Monterey Hotel and Spa on Del Monte Golf Course
Hotels in de buurt
US$ 458
US$ 346
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Aan het strand
  • Restaurant
Portola Hotel & Spa at Monterey Bay(Monterey)
US$ 342
US$ 301
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
The Stevenson Monterey(Monterey)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 177
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 390
US$ 328
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Best Western Park Crest Inn(Monterey)
US$ 210
US$ 189
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Super 8 by Wyndham Monterey/Carmel(Monterey)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 146
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 165 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Colton Inn(Monterey)
US$ 230
US$ 210
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Lone Oak Lodge(Monterey)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 151
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 167 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Monterey Bay Lodge(Monterey)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 210
US$ 200
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 199
US$ 194
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.807)
Beoordelingen filteren
3.807 resultaten
Waardering van reizigers
1.125
1.278
833
353
218
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.125
1.278
833
353
218
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.807 beoordelingen
17 augustus 2016 beoordeeld

Als je gewend bent om veel te voet te doen, moet je hier eigenlijk niet zitten. De weg naar de "Fischerman's Warf" en het centrum van Monterey is te lang en ongezellig om te lopen. Met de auto is alles prima te bereiken.
Het hotel was verder prima, ruime kamers, goed restaurant, uitgebreid ontbijtbuffet, comfortabele zwembaden en in het weekend life jazz. Bij het hotel is een golfbaan, maar deze is niet van het niveau van de banen in de omgeving.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Remco S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2016 beoordeeld

Dit golf hotel heeft een lelijke en slecht onderhouden golf, de kamers zijn niet veel soeps en keer op keer heb je geen plaats op de parking.
Het kamer personeel begint luidkeels te roepen op de gangen om 8 uur zo zijn ze zeker dat iedereen wakker is en ze de kamers snel snel kunnen opmaken en zo zijn ze klaar om 9 uur, vuile kamers versleten materiaal.
het ontbijt is eenzijdig en de service is ronduit slecht.

Kamertip: er zijn geen goede kamers !
  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank Mineera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HRMontereyGM, General Manager van Hyatt Regency Monterey Hotel and Spa on Del Monte Golf Course, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Mineera,

I appreciated your feedback and will discuss your concerns with my leadership team to ensure these incidence do not occur in the future.

All the best,

Steve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2016 beoordeeld

Het hotel beschikt over verschillende gebouwen van max 2 verdiepingen. Rustige omgeving ondanks het feit dat je kort aan de snelweg ligt. Check inn en out verliep vlekkeloos. Wel weinig (of geen) informatie gekregen over de mogelijkheden van eten en ontspanning. Moet je maar zelf uitzoeken. En dan ga je maar in de sportsbar eten waar je langs alle kanten omringd wordt door TV schermen (tot zelf op je tafel) met sportzenders. bah...

  • Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HRMontereyGM, General Manager van Hyatt Regency Monterey Hotel and Spa on Del Monte Golf Course, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juni 2016
Google-vertaling

Dear Jan D,

Thank you for your review, I hope we have the pleasure of your return in the future.

All the best,

Steve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2015 beoordeeld

Het onthaal was niet 1OO%: we kregen geen uitleg over eetmogelijkheden, zwembad,...
Zeer mooie kamer gelegen aan de autosnelweg. Het hotel voorziet hoorstoppen in de kamer. De wifi is in het ganse hotel gratis. Hotel ligt aan de golf en heeft verschillende gebouwen. Als je aan de golfkant ligt heb je een mooi uitzicht.
Het restaurant Tusca was gesloten op zon en maandag zodat je enkel terecht kunt voor een diner in de Sportsbar ( maar enorm veel lawaai daar) of in de Fireplace voor een kleinere hap. De wachttijden zijn hier ook weer niet van de poes.
Zeer uitgebreid, lekker en prijsgunstig ontbijt in Tusca ruimte. Gratis parking

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rudikruibeke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Net hotel, groot ziet er allemaal schoon uit.
Voldoende parkeergelegenheid.
Wij hebben er niet ontbeten, dus hoe het ontbijt is weet ik niet.
Personeel is aardig, snel inchecken dus je hoeft niet lang te wachten.
Er is een zwembad aanwezig.

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank ManonSe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken