Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“matige kamers matig ontbijt”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 12 websites!
Hyatt Regency Monterey Hotel and Spa on Del Monte Golf Course
Beoordeeld als nr. 21 van 56 hotels in Monterey
Eco-leadersNiveau Zilver
4 augustus 2016 beoordeeld

Dit golf hotel heeft een lelijke en slecht onderhouden golf, de kamers zijn niet veel soeps en keer op keer heb je geen plaats op de parking.
Het kamer personeel begint luidkeels te roepen op de gangen om 8 uur zo zijn ze zeker dat iedereen wakker is en ze de kamers snel snel kunnen opmaken en zo zijn ze klaar om 9 uur, vuile kamers versleten materiaal.
het ontbijt is eenzijdig en de service is ronduit slecht.

Kamertip: er zijn geen goede kamers !
  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Mineera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HRMontereyGM, General Manager van Hyatt Regency Monterey Hotel and Spa on Del Monte Golf Course, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Mineera,

I appreciated your feedback and will discuss your concerns with my leadership team to ensure these incidence do not occur in the future.

All the best,

Steve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (3.558)
Er zijn nieuwere beoordelingen voor Hyatt Regency Monterey Hotel and Spa on Del Monte Golf Course
Bekijk de nieuwste beoordelingen
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 10 van 3.559 beoordelingen

4 juni 2016 beoordeeld

Het hotel beschikt over verschillende gebouwen van max 2 verdiepingen. Rustige omgeving ondanks het feit dat je kort aan de snelweg ligt. Check inn en out verliep vlekkeloos. Wel weinig (of geen) informatie gekregen over de mogelijkheden van eten en ontspanning. Moet je maar zelf uitzoeken. En dan ga je maar in de sportsbar eten waar je langs alle kanten omringd wordt door TV schermen (tot zelf op je tafel) met sportzenders. bah...

  • Verbleef: Maart, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HRMontereyGM, General Manager van Hyatt Regency Monterey Hotel and Spa on Del Monte Golf Course, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juni 2016
Google-vertaling

Dear Jan D,

Thank you for your review, I hope we have the pleasure of your return in the future.

All the best,

Steve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2015 beoordeeld

Het onthaal was niet 1OO%: we kregen geen uitleg over eetmogelijkheden, zwembad,...
Zeer mooie kamer gelegen aan de autosnelweg. Het hotel voorziet hoorstoppen in de kamer. De wifi is in het ganse hotel gratis. Hotel ligt aan de golf en heeft verschillende gebouwen. Als je aan de golfkant ligt heb je een mooi uitzicht.
Het restaurant Tusca was gesloten op zon en maandag zodat je enkel terecht kunt voor een diner in de Sportsbar ( maar enorm veel lawaai daar) of in de Fireplace voor een kleinere hap. De wachttijden zijn hier ook weer niet van de poes.
Zeer uitgebreid, lekker en prijsgunstig ontbijt in Tusca ruimte. Gratis parking

  • Verbleef: September, 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rudikruibeke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Net hotel, groot ziet er allemaal schoon uit.
Voldoende parkeergelegenheid.
Wij hebben er niet ontbeten, dus hoe het ontbijt is weet ik niet.
Personeel is aardig, snel inchecken dus je hoeft niet lang te wachten.
Er is een zwembad aanwezig.

Verbleef: Augustus, 2015, reisde met familie
Bedank ManonSe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2015 beoordeeld

We hadden een kamer met kingsize bed geboekt, maar deze was niet beschikbaar? We kregen een andere kamer, maar het was echt meer een zakelijk hotel: ongezellig (niet voor familie, stellen of vrienden). Ook hadden we een kamer aan de snelweg, om het af te maken. Er was ook een fee van $ 22 voor parking en wifi.

  • Verbleef: Juni, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank TamarAmsterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2014 beoordeeld

Mooi hotel, goede voorzieningen, goede service, goede ligging, kortom niets te klagen.. Restaurant goed en dus voor Amerikaanse begrippen duur. Vonden wij niet erg. Voor golfliefhebbers ultieme locatie, wel duur.

  • Verbleef: Augustus, 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Lightmountain
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2013 beoordeeld

Schone kamer met fijne bedden en mooie badkamer! Verder mooie lobby met wifi, open haard, gezellige bar, restaurant en een sport cafe! Golfbanen naast hotel.

Aanrader als je in Monterey verblijft.
Wel een autootje nodig om bij de kust te komen en om het stadje te komen.

  • Verbleef: Oktober, 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank TessaDriessen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Monterey bekeken
op 3.4 km afstand
InterContinental The Clement Monterey
op 1.8 km afstand
Portola Hotel & Spa at Monterey Bay
op 1.3 km afstand
Hotel Abrego
Hotel Abrego
nr. 7 van 56 in Monterey
2.456 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1.8 km afstand
Monterey Marriott
Monterey Marriott
nr. 14 van 56 in Monterey
1.310 beoordelingen
op 0.5 km afstand
Hilton Garden Inn Monterey
op 1.5 km afstand
Casa Munras Garden Hotel & Spa
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hyatt Regency Monterey Hotel and Spa on Del Monte Golf Course geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hyatt Regency Monterey Hotel and Spa on Del Monte Golf Course

Adres: 1 Old Golf Course Road, Monterey, CA 93940-4908
Locatie: Verenigde Staten > Californië > Monterey Peninsula > Monterey
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis parkeren Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 4 luxe hotel in Monterey
Nr. 5 eco-hotel in Monterey
Nr. 6 spahotel in Monterey
Nr. 16 zakenhotel in Monterey
Prijsklasse: € 150 - € 339 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Hyatt Regency Monterey Hotel and Spa on Del Monte Golf Course 4*
Aantal kamers: 550
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, Hotels.com, Agoda, Ctrip TA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Hyatt Regency Monterey Hotel and Spa on Del Monte Golf Course met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Hyatt Regency Monterey Hotel And Spa
Hyatt Regency Monterey Hotel Monterey
Hyatt Regency Monterey Ca

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding