Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (340)
Beoordelingen filteren
340 resultaten
Waardering van reizigers
98
125
80
22
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
98
125
80
22
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 340 beoordelingen
30 september 2016 beoordeeld

Op rondreis hebben we hier een overnachting gehad, Prima hotel met een nette en schone kamer en prima ontbijt. En ook het personeel is vriendelijk van de receptie tot de dame die het ontbijt organiseerde.
Ook het zwembad was heerlijk, echt een aanrader als je in de buurt van Yosemite bent voor een overnachting.

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Donnie W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel is goed gelegen voor iemand die de afstand tussen Yosemite en San Francisco niet in één keer wil rijden. Je kan dan bv. de dag van vertrek uit Yosemite nog de Glacier Point Road dien. Indien je vroeg genoeg vertrekt vanuit Modesto ben je nog in de voormiddag in San Francisco.
Dit hotel heeft ruime en nette kamers. Er is gratis ontbijt en ook een zwembad.

Verbleef: september 2016, reisde met familie
Bedank Mark W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2015 beoordeeld

Leuk hotel ....een heerlijk bed om te slapen...prachtige kamer...badkamer heel mooi....geen ligbad maar een grote douche.heel schoon en een aanrader als je op doorreis bent. De kamer is erg ruim en schoon...hele goede bedden en geen overlast van de buren.

Kamertip: De kamers zijn allemaal het zelfde en kijken meestal op de parkeerplaats
  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Freubltje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2015 beoordeeld

Prima hotel onderweg naar Yosemite. Wel is het zo dat de afstand naar Yosemite nog wel vrij lang is. Als je vanuit San Fransisco komt gereden is Modesto niet zo ver. Dus wellicht is het dan handiger om wat ver door te rijden en wat dichter bij de ingang van het Yosemite park te logeren. Zeker als je de Tioga Pass wilt rijden, dit neemt wel wat tijd in beslag en dan is het jammer als je pas tegen de middag aankomt bij Yosemite.
Hotel is verder wel goed, prima ontbijtje, goed zwembad, supermarkt dichtbij etc.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Moniek J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2015 beoordeeld

Hotel gunstig gelegen tov Yosemite. Netjes onderhouden en schoon alleen waren de deuren zo dun dat het leek of de mensen die langs liepen in je kamer stonden. Toevallig best veel mensen langsgekomen in de nacht dat we daar sliepen. Wifi in de kamer werkte goed zwembad en hot tub niet gebruikt maar zagen er prima uit.

  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Service
Bedank Simon V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken