Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (597)
Beoordelingen filteren
597 resultaten
Waardering van reizigers
189
203
121
50
34
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
189
203
121
50
34
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 597 beoordelingen
16 september 2016 beoordeeld

Ziet er erg leuk en Aziatisch uit. Het ziet er vrij nieuw uit, grote kamer en mooie badkamer die lekker schoon is.
Het ontbijt is Amerikaans dus vrij eenvoudig maar je hebt genoeg te kiezen. Parkeren onder het Hotel. 15 dollar. Je moet wel van chinees houden, in de omtrek alleen maar chinezen waar chinezen komen chinezen.

Kamertip: Bovenste verdieping.
  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank EBfotostyle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DGI8888, Manager van Best Western Plus Dragon Gate Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 september 2016
Google-vertaling

Hello EB:

Thank you for the kind review. Glad you liked our property.

Regards and safe travels,

Best Western Plus
Dragon Gate Inn

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier 2 nachten verbleven en we hebben hier goed naar ons zin gehad! We hebben ook gratis ontbijt gekregen. Ontbijt was verder prima, op z'n Amerikaans.

Verder beschikt het hotel over een eigen parkeergarage onder het hotel waar je helaas wel voor moest betalen, en over een kleine, maar geschikte fitness.

Verbleef: september 2016
Bedank Erwin V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DGI8888, Manager van Best Western Plus Dragon Gate Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 september 2016
Google-vertaling

Hello Erwin:

So glad you like the property. We hope to serve you again in the near future.

Regards and safe travels,

Best Western Plus
Dragon Gate Inn

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ziet er prima uit. Nette ruime pas gerenoveerde kamers. Wij zaten op de 3e verdieping. Overkant werd gebouw verbouwd geen last van gehad. Door de verbindingsdeur was er wel enige geluidsoverdracht tussen de kamers. Prima ontbijt. Parkeren was 10 dollar per dag. Ligging in Chinatown is oké.
We hadden 2 kamers naast elkaar. Echter troffen we op een ochtend ongedierte aan. Kinderen moesten uit de kamer vanwege het verdelgen. Heel gedoe. Gevraagd om een kamer dichtbij. Was niks mogelijk. Dus ze zaten aan de andere kant zelfde verdieping. Dezelfde avond werd de kamer weer verhuurd aan nieuwe mensen. Toen we verhaal kwamen halen konden ze er niks aan doen. Volgende dag gesprek gevraagd met de manager. Moesten lang wachten en ze zat gewoon in het kantoor zagen we. Ontzettend jammer en onprofessioneel. Wij zijn maar weggelopen. Jammer dat je klacht niet in behandeling wordt genomen.

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank simonew72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DGI8888, Manager van Best Western Plus Dragon Gate Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 augustus 2016
Google-vertaling

Hello Simone: I apologize for not meeting your expectations. When you told us about your room, we had called a professional company to come in and process your room.
So at that time we were not able to let you back into the room for health reasons.

On the advice of the cleaning company, we were told not to let anyone in that room for at least 8 hours. Upon that time were able to release that room.

Sorry at that time, the most important thing was to get you into a room period. As we were completely sold out and getting you and your family into a room even though they were not next to each other.

I do apologize if the staff didn't explain to you why we couldn't have you re-enter the room right away. They were considering your well being and not your convenience.

Regards,

Best Western Plus
Dragon Gate Inn

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor ons laatste hotel dat we hadden geboekt na 3 weken rondreizen in de US hadden we dit gekozen. De kamers waren heel ruim (fauteuil + 2 bedden) en heel modern. De badkamer was een leuke inloop douche en was ook heel proper.

Voor 's avonds te dineren was het moeilijk voor ons om een idee te hebben wat lekker en goed is. We hebben dan maar aan de vriendelijke dame achter de balie gevraagd (Violetta). En deze heeft ons dan een leuk restaurant in de buurt aangeraden.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank VinceV239
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DGI8888, Manager van Best Western Plus Dragon Gate Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 augustus 2016
Google-vertaling

Hello Vince:

Thank you for choosing our property on the last leg of your journey. So happy that we were able to make a nice memory for you and your last stay.

We hope to serve you again in the near future.

Regards and safe travels,

Best Western Plus
Dragon Gate Inn

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer basic. China town ligt niet al te ver van centrum LA en andere bezienswaardigheden zoals venice beache en hollywoood zijn van hieruit goed te bereiken. Ideaal is de parking die bij het hotel hoort.

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
1  Bedank Emmery S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DGI8888, Manager van Best Western Plus Dragon Gate Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 augustus 2016
Google-vertaling

Hello Emmery:

Thank you for staying with us. Glad you were able to take advantage of our great public transportation located right next to our property.

We hope to serve you again in the near future.

Regards,

Best Western Plus
Dragon Gate Inn

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken