Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Marinus Z
Wognum, Nederland

Kwaliteit en gastvrijheid

5,0 van 5 bollen8 jan 2023 beoordeeld
Op onze rondreis door West-USA verblijven we 2 nachten in dit prachtige hotel in hartje Beverly Hills.

We hadden een Deluxe kamer en die zijn bij Four Seasons dan redelijk klein. Maar dat weet je. Genoeg ruimte overigens en prima uitgerust. Heerlijke badkamer en van veel gemakken voorzien.

Ontbijt is prima in dit hotel. Veel keuze en heerlijke gerechten. Zwembad bij het hotel is sfeervol gebied. Rondom het zwembad veel bedjes en mogelijkheid tot eten/drinken daar.

Buiten op het terras kun je ook heerlijk lunchen. Vanuit dit hotel zit je snel op de bekende winkelstraten en kun je de wijdere regio bezichtigen. Prima locatie!
Datum van verblijf: juli 2022
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Four Seasons, General Manager van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 9 jan 2023
Dear 255marinusz,

Thank you for your kind words and positive feedback! I am so pleased to hear that you received wonderful service and that you enjoyed the hotel's amenities and location. I will be sure to share your compliments with the entire hotel team as I know they will be delighted to hear it.

We hope to welcome you back soon and wish you safe travels in the meantime.

Warmest Regards,

Esther Oh Kostecky
Hotel Manager
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 365
Boek nu met Marriott Bonvoy
  • Booking.com
    € 364
  • Skyscanner.com
    € 342
  • Expedia.com
    € 365
7.7 km van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills
Gratis wifi
Zwembad
€ 339
  • Expedia.com
    € 338
  • Vio.com
    € 314
  • Hotels.com
    € 337
7.6 km van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills
Zwembad
Restaurant
€ 327
€ 253
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 325
  • Hotels.com
    € 325
  • Skyscanner.com
    € 254
8.2 km van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills
Gratis wifi
Zwembad
€ 217
€ 122
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 217
  • Hotels.com
    € 217
  • Skyscanner.com
    € 123
9.3 km van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills
Gratis wifi
Zwembad
€ 215
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 213
  • ZenHotels.com
    € 205
  • Hotels.com
    € 213
12.7 km van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills
Zwembad
Restaurant
€ 298
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
    € 298
  • Agoda.com
    € 268
  • Expedia.com
    € 298
5.4 km van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills
Gratis wifi
Zwembad
€ 219
Volledig restitueerbaar
  • Omni Hotels
    € 219
  • Skyscanner.com
    € 171
  • Expedia.com
    € 219
13.0 km van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills
Restaurant
Roomservice
€ 226
€ 166
Boek nu met Marriott Bonvoy
  • Booking.com
    € 165
  • Skyscanner.com
    € 166
  • Expedia.com
    € 165
14.1 km van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills
Zwembad
Restaurant
Exterior
€ 175
  • FourPoints.com
    € 158
  • Expedia.com
    € 174
  • Hotels.com
    € 174
13.9 km van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills
Gratis wifi
Zwembad
€ 166
  • Skyscanner.com
    € 167
  • Expedia.com
    € 167
  • Trip.com
    € 167
12.6 km van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills
Gratis wifi
Zwembad
Meer hotels in Los Angeles bekijken
Beoordelingen (1.918)
Beoordelingen filteren
1.919 resultaten
Waardering van reizigers
1.504
251
98
31
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.504
251
98
31
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.919 beoordelingen
Beoordeeld op 23 augustus 2022

Dit is een fantastisch hotel op een uitstekende locatie om Los Angeles en omgeving te verkennen. Onze eerste kennismaking begon op het LAX vliegveld waar Dean ons met de house car (helaas nog niet de Bentley Bentayga; die is overigens wel in bestelling) heeft opgehaald. Geweldige aardige oprechte kerel; hij heeft ons nog een aantal andere keren gehaald en gebracht een heel prettige service van het hotel. Wij hebben een upgrade gedaan naar de California Suite. Zeer de moeite waard! Aparte slaapkamer (voor mij) en het woongedeelte heeft een uitstekend sofa bed waar mijn zoon echt goed heeft geslapen met zijn lengte van ruim 2.00 meter. Twee 'sta' balkons; ze zijn niet groot, er staat standaard geen meubilair op maar uiteraard kan dat op verzoek geregeld worden. Goede en ruime badkamer met gelukkig een walk in shower. De uitstraling van het hotel is luxe, de medewerkers zijn erg service gericht. We hebben flink gebruik gemaakt van het zwembad gedeelte, helaas ondiep, maar heerlijk formaat en het water is heerlijk koel. Prima ligbedden en parasols. Alles wordt voor je geregeld. Wat opviel met name in het weekend; behoorlijk veel kinderen in het zwembad. Logisch, maar ik had dit niet zo snel verwacht bij dit type hotel.
We hebben een keer ontbeten; dat was prima, maar daar zit (zoals aan alles in dit hotel) een prijskaartje aan wat voor mij niet perse de juiste verhouding had. Het diner bij Celina daarentegen was werkelijk fantastisch!
Wij hebben hier 5 heerlijke nachten gehad!

Datum van verblijf: augustus 2022
Bedank Destination526302
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Four Seasons, General Manager van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2022
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your kind words and positive feedback! I am so pleased to hear that you enjoyed your recent stay. I will be sure to share your compliments with the team as I know they will be delighted to hear it.

We hope to welcome you back soon!

Warmest Regards,

Esther Oh Kostecky
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2016

Mooi hotel maar oud!
Zijn dringend toe aan vernieuwing,badkamer met douche in het bad?
Ontbijt ruimte in de patio niet meer van deze tijd.
Anderzijds personeel zeer attent en vriendelijk
Pool ,idem verouderd!!!!!

Kamertip: Vraag kamer op de hoek en liefst zo hoog mogelijk.
Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ignaced2013
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 oktober 2015 via mobiele applicatie

Het appartementen hotel ligt in een drukke straat in het centrum. Beetje moelijk te vinden. Het was pp de vierde verdieping een mooi appartement met 2 slaapkamers en huiskamer, badkamer en keuken voorzien van afwasmachine magnetron en wasmachine ! 2 televisies rolluiken bankstel eethoek en ruime hal completeerden het geheel. Prima verzorgd goede bedden badjassen en handdoeken! Tevens kon je gebruik maken van de lounge cq restaurant service op de 8 e verdieping met uitzicht op de baseliekvan nuestra señora Pilar. Geweldig

Datum van verblijf: september 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ErnaM680
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 september 2014

Zeer goed verzorgt hotel zoals je van een Four Seasons hotel mag verwachten.

Mooie kamers, goede bedden en goede service.

Auto huren via het hotel is ook goed geregeld.

Goed centraal gelegen en verblijf hier zeker weer als terug kom in Los Angeles.

Datum van verblijf: oktober 2013
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank WVV_13
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 31 augustus 2011

Ik verbleef hier voor de bruiloft van mijn nichtje op 11 augustus.
De kamers waren ongelofelijk en zeker vergelijkbaar met sommige van de beste hotels in de wereld.
Wat dit hotel bijzonder maakte was de klantenservice.
Geen verzoek is te veel en ik voelde me altijd volledig verzorgd.
Ik zou dit hotel ten zeerste aanraden aan iedereen die overweegt om in LA te verblijven!

2  Bedank JonCapeTown
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
AustinWatkins, Manager van Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2011
Google-vertaling

Dear Jon,

Thank you for taking the time to post your review of your stay with us. Our hotel has been hosting weddings and special events for more than 20 years and many of our staff have been here since day one. We are happy to hear this translated in to a great wedding for your cousin.

Please know we'll share your comments with the entire team.

Warm regards,

Austin Watkins
Director of Sales & Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken