Aanbieding bekijken
eDreamsUS$ 146
EtripUS$ 146
StayForLong
Beoordeeld op 26 juli 2016 via mobiele applicatie

3 nachten verbleven. Gratis parkeren voor de deur, veilig gevoel. Zeer aardige en behulpzame eigenaar die handige tips gaf! Ruime kamer met goed en groot bed. Ontbijt is basic, maar fijn dat het er was, omdat er niet veel leuke restaurants etc op loopafstand was. Qua ligging goede uitvalsbasis voor alle activiteiten in LA!

Datum van verblijf: juli 2016
Antwoord van management:Gereageerd op 9 oktober 2016

Dear Tanja H,Thank you so much for your compliments to our free parking service! It is heartwarming to hear of how our efforts to impress you with our hospitality, comfort and convenience have been successful. Hearing about how our efforts to give you a pleasant and accommodating experience have been successful is very rewarding for every member of our staff and management team. We are all looking forward to your next visit and hope it will be just as enjoyable.

Lieve Tanja H, Hartelijk dank voor uw complimenten aan onze gratis parking service! Het is hartverwarmend om te horen hoe onze inspanningen om u te imponeren met onze gastvrijheid, comfort en gemak zijn succesvol geweest. Hoorzitting over hoe onze inspanningen om u een aangename en gedienstige ervaring succesvol zijn geweest is zeer de moeite waard voor elk lid van onze medewerkers en het management team. We kijken allemaal uit naar uw volgende bezoek en hopen dat het net zo leuk zijn.

Beoordeeld op 10 april 2016 via mobiele applicatie

Het motel ligt redelijk drukke weg, maar je heb er geen last van.
Het is klein maar goed verzorgd door de eigenaren die alles in de gaten houden
Het ontbijt stelt niet voor(jammer)
GRATIS parkeren en Wi-Fi

Datum van verblijf: april 2016
Beoordeeld op 31 maart 2016

Ziet er aan de buitenkant sober uit maar de eigenaar is druk bezig alles te vernieuwen zonder dat je daar last van hebt. Voor de prijs is het een prima motel met een zeer attente eigenaar die alles goed voor elkaar heeft. Echt een plaats om goed te slapen en verder zo veel mogelijk zien in LA.

Kamertip: Alle kamers liggen aan een binnenplaats, kamers op tweede verdieping hebben geen bovenburen.
Datum van verblijf: maart 2016
Beoordeeld op 18 oktober 2015

Tijdens ons bezoek aan LA in dit motel verbleven. Dit is ons erg goed bevallen. De kamers zijn ruim en schoon. Ook was er een koelkast, flatscreen en een magnetron in de kamer aanwezig. Wifi verbinding is prima omdat het motel niet megagroot is. Je kan wel gewoon parkeren voor je kamer. Goede ligging waardoor je makkelijk in elke richting van LA kan gaan (mits je door het megadrukke verkeer kan komen).

Datum van verblijf: oktober 2015
Beoordeeld op 18 oktober 2015 via mobiele applicatie

Prima verblijf in het drukke LA.
Kamer heeft airco, koelkast en magnetron.
Bed is goed, kingsize!
De kamer en badkamer zijn schoon.

Alleen beetje gek dat er zoveel spiegels rondom het bed zijn.

Oja. De handzeep stinkt verschrikkelijk. Maar ach, dat is geen reden om hier niet te verblijven.

Datum van verblijf: oktober 2015