Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (379)
Beoordelingen filteren
379 resultaten
Waardering van reizigers
98
134
87
28
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
98
134
87
28
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 379 beoordelingen
Beoordeeld op 23 februari 2016 via mobiele applicatie

We verbleven 7 nachten in dit hotel. Kamers zijn ruim. Nieuwe ruime douche, vriendelijk personeel en goed ontbijt. Zwembad is ook fijn. Vlakbij strand in het rustige deel van Sihanoukville. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Verbleef: februari 2016, reisde met vrienden
Bedank IngridO170
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
grandsihan0ukville, Guest Relations Manager van Grand Sihanoukville Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 februari 2016
Google-vertaling

Dear Ingrid O, thank you for taking the time to rate us and write a feedback after your stay at our Hotel.

It makes us glad to read that you enjoyed your 7 nights with us.
Thank you for your compliments regarding our spacious rooms, our friendly staff, our breakfast, our nice pool, our location near the beach and our good prices.

Have a nice day!

Sincerely,
Kris, Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 februari 2016 via mobiele applicatie

Wij verbleven er 3 nachten als afsluiter van onze reis. Het hotel is goed gelegen op een paar minuten wandelen van een van de populairste stranden; Ochheuteal Beach. Verzorgde kamers met balkon met quasi allen zicht op het zwembad. Kleine badkamer met douche boven toilet waardoor de ganse badkamer nat is na gebruik. Mooi zwembad met ligzetels. Gratis WIFI. Beleefd en Engelssprekend personeel. Ontbijt in buffetvorm met Westerse en Aziatische keuze. Mogelijkheid tot lunch en diner, doch niet geprobeerd.

Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
Bedank BartenA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Øyvind M, Owner van Grand Sihanoukville Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 februari 2016
Google-vertaling

Dear BartenA,

Thank you for taking the time to write a review about us after your stay at our Hotel.

We appreciate the complements about our location, nice rooms with balconies, our pool, free wifi and friendly english speaking staff.

We hope we see you here again in the future!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2016

Het hotel mag er dan misschien prima uitzien, net als het hotel en de kamers, het is toch erg vervelend als er al vanaf 7 uur 's ochtends loeihard gebouwd wordt op amper vier meter van je kamerdeur (er wordt gewoon gegooid met ijzeren steigerpijpen).. Er wordt een hotel/resort naast het hotel gebouwd, en men kan nou niet bepaald zeggen dat het hotel al bijna af is... integendeel.. (zie foto).

Daarnaast voelen wij ons ook genaaid door een kleine Cambodjaan achter de receptie, die ondanks duidelijk bewijs in een email (zwart op wit) dat er geen EXTRA kosten gerekend zouden worden voor het ophalen vanaf het vliegveld, toch de hele week tot vervelens toe bleef aandringen op dat wij nog zo'n 40 dollar extra moesten betalen voor de taxi (terwijl de taxi's bij het vliegveld al stukken goedkoper zijn dan die veertig dollar). Let hier dus bij op!! Klantvriendelijkheid is bij deze man ver te zoeken en wij raden hem aan om een baan te zoeken buiten de dienstverlening..

  • Verbleef: januari 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Wouter N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Øyvind M, Owner van Grand Sihanoukville Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 februari 2016
Google-vertaling

Dear Wouter N,

Thank you for taking the time to write a review about us.

We deeply apologize for any inconvenience you experienced regarding the construction work next door, and the misunderstanding with the pick up service. We made a bad mistake by not informing you about the cost of being picked up at the airport, in advanced.

We take all feedbacks seriously, and will use this to improve our service in the future.

We hope to see you here again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 november 2015 via mobiele applicatie

Zeer slecht hotel werd aangeraden daar Thailand travel , is een echt backpackers hotel maar niet geschikt voor een strand vakantie hotel maar werd ons wel aangeboden als zijnde door Thailandtravel
Echt een teleurstelling , daar we geboekt hadden voor een ander hotel wat vol bleek maar toen wij het gingen vragen waren er nog drie kamers beschikbaar

Verbleef: november 2015, reisde met een partner
1  Bedank Ronald K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
grandsihan0ukville, Guest Relations Manager van Grand Sihanoukville Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 december 2015
Google-vertaling

Dear Ronald K. Thank you for your review. We always strive to deliver service at the highest level possible and feedback from our guest helps us to improve and develop our product.

First of all, let me apologize for the bad experience you experienced during your stay, and I assure you that we take your comments with utmost seriousness.

Although, with that said, me and my team are honestly quite surprised that someone had such a bad experience at our hotel. We work very hard every day to make sure that no-one is leaving the hotel unhappy. We obviously failed this time.

Our hotel is a three star family hotel. It is not a backpacker hotel/hostel as you claim. We have guests who are looking for hotels with a great value for the money, we have families, couples, singles, but also travelers (backpackers/flashpackers) with a higher travel budget than many other backpackers/travelers.

We are once again sorry that we didn’t meet your expectations at this time. Despite this, we hope to get the chance to welcome you back to Grand Sihanoukville Hotel in the future, with a improved experience.

Have a nice day!

Sincerely,
Kris, Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2013

personeel was vriendelijk en behulpzaam ligging was goed zeker om naar het strand tegaan denk een paar min.lopen ook de stad was te doen plm 20 min lopen maar je komt al na 10 min lopen div eetgelegenheden tegen

de badkamer erg oud bollig met een boiler als je gedoucht had was alles kleddernat incl toilet aan het ontbijt kan wat verandering in gebracht worden als je een 2e broodje of kop thee vraag kijken ze je heel vreemd aan wij zaten er toen het hotel bomvol zat en toen was er om 09.00uur al geen verse fruitsalade en brood

  • Verbleef: november 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank sivi000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandShvHotel, Owner van Grand Sihanoukville Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 december 2013
Google-vertaling

Dear sivi000,

Unfortunately we do not have anyone in our management team that are able to answer your comment in your language, so we hope this is ok.

We would like to thank you for your review, as it helps us a lot to improve our product. As we constantly wish to improve we will take your comments and review them internally.

I sincerely hope that we get the chance to welcome you back on your next trip to Sihanoukville with a improved product.

Wish you a fantastic day!

Rasmus, Owner/General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken