Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 470
US$ 389
Kimpton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Aan het strand
  • Restaurant
Best Western Harbour Inn & Suites(Huntington Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 299
US$ 251
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 183
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 209
US$ 199
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Huntington Beach(Huntington Beach)
Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 234
US$ 225
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ocean Surf Inn & Suites(Huntington Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 28/07
US$ 223
US$ 207
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Best Western Surf City(Huntington Beach)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 249
US$ 223
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beach Inn Motel(Huntington Beach)
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 112
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Hyatt Regency Huntington Beach Resort & Spa(Huntington Beach)
Gratis annuleren tot 25/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 688
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (2.153)
Beoordelingen filteren
2.153 resultaten
Waardering van reizigers
1.278
551
186
83
55
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.278
551
186
83
55
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.153 beoordelingen
14 oktober 2016 beoordeeld

Mooi luxueus hotel met prachtige ligging en uitstekende kamers met zeezicht. Gezellig zwembad en voldoende ligzetels met drankbediening. Goede ontvangst aan de receptie. Vlakbij heerlijke restaurantjes en winkeltjes.

  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Luc R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Climber971, Public Relations Manager van The Waterfront Beach Resort, A Hilton Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Luc R,

Thank you so much, we look forward to your return!

Sincerely,

Scott O'Hanlon
Director of Marketing
The Waterfront Beach Resort, a Hilton Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2016 beoordeeld

Heerlijk hotel, van alle gemakken voorzien, fijn zwembad en vlakbij de oceaan. Een ruime en schone kamer en uitstekende maaltijden in het restaurant. Maar vooral heel vriendelijke en gastvrije mensen, die niets uit de weg gaan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Cor1905
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheWaterfont, Guest Relations Manager van The Waterfront Beach Resort, A Hilton Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 oktober 2016
Google-vertaling

Thank you so much for the great review! So glad you enjoyed your home away from home. We look forward to seeing you again soon!

Kim McCallum
Director of Guest Experience
The Waterfront Beach Resort, A Hilton Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel aan het strand. Hadden 2 kamers met zijzeezicht die connected waren. Kamers zijn groot, netjes met grote bedden en prima badkamer. Geen last gehad van de bouwactiviteiten, zaten aan de zwembadkant. We waren er 9 dagen.
Gratis gebruik van strandspullen is heel fijn( stoelen, bodyboards, parasol, handdoeken etc). Vriendelijk personeel, goede airco. Vlakbij het hotel is een mooi nieuw winkelcentrum gebouwd met kleding, make up zaken en restaurants. Zodoende is de route naar mainstreet niet saai meer!
Aan te bevelen hotel!

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank Henriette H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheWaterfont, Guest Relations Manager van The Waterfront Beach Resort, A Hilton Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you for staying with us! I am happy to see you enjoyed everything during your stay. Please let me know if you need anything. Have a great week!

Kim McCallum
Director of Guest Experience
The Waterfront Beach Resort, A Hilton Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Boek geen ocean view dat is weggegooid geld, je kijkt uit op een grote bouwwerf en achter de autobaan en de publieke parking zie je een streepje zee. Ik denk dat je met resortview op het zwembad meer zee ziet Gelukkig wordt er in het weekend niet gewerkt. Verder is de eerste indruk ok vr de prijs die we betalen. Mooie kamer

Verbleef: juli 2016
Bedank HelgaDW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheWaterfont, Guest Relations Manager van The Waterfront Beach Resort, A Hilton Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juli 2016
Google-vertaling

Thank you so much for staying with us. I sincerely apologize for the construction view. We are eager for our expansion project to be finished. The tentative completion date is in June 2017. I hope you consider staying again next summer to enjoy our beautiful new hotel and the beach.

Kim McCallum
Director of Guest Experience
The Waterfront Beach Resort, A Hilton Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2013 beoordeeld

Heb hier verleden week 1 nacht verbleven. Het is alsof je in een sprookjespaleis binnenkomt.
Het hotel staat vol met prachtige kunstwerken die heel smaakvol werden uitgekozen. De slaapkamers zijn ruim en voorzien van alle comfort. Ik kwam niets tekort !
Hebben hier 's avond een paar zeer lekker appetizers gegeten. U moet absoluut de crabcakes en de gevulde devil-eitjes eens uitproberen. (lekker !).
Ik kan het iedereen aanraden en wil hier zeker nog eens terugkomen. Ook omwille van de prachtige desolate stranden die je hier nog kan vinden.

  • Verbleef: oktober 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kristien V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken