Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.039)
Beoordelingen filteren
1.039 resultaten
Waardering van reizigers
333
351
206
95
54
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
333
351
206
95
54
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.039 beoordelingen
Beoordeeld op 30 juli 2016 via mobiele applicatie

Dit was het laatste hotel voor ons.
We hadden 2 fijne bedden en een schone kamer.
De douche was meer een hogedruk straal.
Maar goed dit.mocht de pret niet drukken!
En minimaal 2 keer per uur ging er een shuttle richting het vliegveld!ideaal hotel voor aankomst of weggaan.

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank Jeroen B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christopher H, Guest Relations Manager van Red Roof PLUS+ San Francisco Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 september 2016

Groeten Jeroen B,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerkingen na uw verblijf. We proberen altijd ons best doen om een onvergetelijk verblijf te bieden voor onze gasten. We hebben de 24-uurs shuttle service die twee keer loopt een uur. We graag terug van onze gasten te horen en zou willen zeggen dat ik dank u voor uw steun aan ons hotel eigendom

Yours in hospitality,
Victor Terry

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 mei 2016 via mobiele applicatie

Toen we het hotel aan de buitenzijde zagen dachten we er niet zoveel goeds van. Maar de kamer was perfect en mooi ingericht. Koelkast en kluisje waren op de kamer. Restaurant bij het hotel goed en niet duur. Shuttle bus om de 30 min. naar het vliegveld. Om huurauto in te leveren maar 15 min. rijden. Avond wandeling is er erg mooi. Dan mooi zicht op het vliegveld met stijgende en landende vliegtuigen.
Goed geslapen in het hotel. Koffie/thee bij de receptie gratis.

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
Bedank Leon v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christopher H, Assistant General Manager van Red Roof PLUS+ San Francisco Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 mei 2016

Hallo Leon V. ,

Dank u voor de positieve evaluatie van je verblijf, is uw feedback zeer op prijs . Ik ben blij te horen dat u genoten van uw verblijf en vonden onze faciliteit naar uw wens.

Wij hopen u terug met ons in de nabije toekomst en wensen u een veilige reis. Het ga je goed!

Met vriendelijke groeten,

Christopher Hill
Assistant General Manager
Red Roof Inn Plus , SFO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2015

Al is het een eenvoudig hotel, de bedden zijn goed en het beddengoed schoon. Er is een shuttleservice naar het vliegveld vanwaar je ook de metro kunt nemen naar het centrum van de stad. Ontbijten kan bij het hotel in een restaurant wat 24/7 geopend is.
In het complex is een lift aanwezig.Ook is er een zwembad.

Kamertip: Wij sliepen op tweede etage met zicht op zwembad. Gelukkig was er een lift aanwezig!
  • Verbleef: oktober 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Karla M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRI-SFO, General Manager van Red Roof PLUS+ San Francisco Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 november 2015
Google-vertaling

Hello Elkemachturlaub,

Thank you so much for sharing your experience with us. I’m glad to read that you were pleased with the hotel location as the hotel is 3 miles from SFO Airport.

The hotel charge $10 per night for parking. The hotel is going to renovation and we look forward to seeing you in the future.

Kristopher mangonon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2015

Goed hotel, behulpzaam personeel en goede shuttleservice naar vliegveld/ metro naar San Francisco.
Eenvoudig maar nette kamers, je kan vlakbij ontbijten in Leans cafe wat een leuk
restaurant is met vriendelijk personeel.

  • Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 365Gerard
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRI-SFO, Manager van Red Roof PLUS+ San Francisco Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2015
Google-vertaling

I was just in Amsterdam about 2 weeks ago and the airport there is huge. Beautiful city. I am happy to hear that your experience with us has been nothing but the best. The free shuttle service to the airport is a huge plus along with the café that is attached to our building which makes it convenient for our guests to have breakfast, lunch and dinner without having to get in their car or pay for a taxi. Thank you again, and we hope to see you next time you come to San Francisco.

Sincerely,
Sung Park
Interim Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2015

Dit hotel ligt dicht bij het vliegveld van San Francisco. Kamers zijn eenvoudig, echter alles is aanwezig. De bedden zijn goed. Fijn zwembad. Vriendelijk personeel. Aan het hotel zit een restaurant wat 24/7 geopend is en waar je prima kunt eten. Parkeerplaats kost $ 10 per nacht. ijsblok en frisdrank machines aanwezig. Gratis wifi welke goed werkte.

Kamertip: Kamers op begane grond zijn prima.
  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank 343conniej
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRI-SFO, Manager van Red Roof PLUS+ San Francisco Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 augustus 2015
Google-vertaling

We are glad you were able to relax in the oversized heated pool and enjoy the free wifi while staying with us. We also offer free HBO, free 24 hour airport shuttle to SFO. Thanks for taking the time to review us.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken