Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.106)
Beoordelingen filteren
4.106 resultaten
Waardering van reizigers
1.927
1.242
550
232
155
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.927
1.242
550
232
155
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.106 beoordelingen
25 februari 2017 beoordeeld

Het is een grote bouwput om het hotel, de " goedkope" kamers staan in geen verhouding met prijs/kwaliteit, hiltonhonors zijn maakt ook geen verschil, alleen het bar personeel was erg aardig. Uitchecken de volgende ochtend was best onvriendelijk, was ik niet gewent van hilton

  • Verbleef: februari 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank 473jeanettee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2016 beoordeeld

Prachtige ligging ongelooflijk verleden, uniek kader en ver onder de meest gepraktiseerde prijzen in Los Angeles en Beverly Hills Gedienstig, vriendelijk en ervaren personeel dat U in een oogwenk efficient en doeltreffend bediend, meubilair op een vleugel, aan de rand van het zwembad, te vernieuwen maar toch, slechts één besluit : F A N T A S T I C !!!!!!!!

  • Verbleef: juni 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Fabien S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2016 beoordeeld

Historische plek om te verblijven i.v.m. Hollywood verleden. kamer aan het zwembad dat 's avonds geweldig verlicht is en waar authentieke beelden vertoond worden. Prima uitvalsbasis om Hollywood, LA en strand te bezoeken. Goede service en concierge

  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Martijn V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Jaarlijkse traditie ,top hotel in een top liggin. Dicht bij Hollywood rodeo drive Santa monica beach ...
Mooi hotel waar je regelmatig wereld sterren tegenkomt. Lekker ontbijt . Wel te dure parking !
Zeker een aanrader voor gezinnen of zaken mensen

Verbleef: juli 2015, reisde met familie
Bedank Uitgaanderke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2016 beoordeeld

3 nachten verbleven in the beverly hilton. Op loopafstand van Rodeo Drive. Heerlijk rustig bij het zwembad, en je kan lekker dobberen op het water met een bedje. Wij hebben hier niet gegeten, om de hoek zit een starbucks waar wij ontbeten. De kamers zijn schoon, en de bedden liggen heerlijk! Je kijkt je ogen uit in de lobby. zo veel mooie auto's!

  • Verbleef: oktober 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Judith V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken