Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtig huis op in schitterende omgeving”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Dining and propane barbeque on the deck overlooking the pond
House 1 floor plan showing bed arrangements
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 7 gasten
Badger, Californië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
NStorms
Eindhoven, Nederland
1 beoordeling
“Prachtig huis op in schitterende omgeving”
Beoordeeld op 12 augustus 2013 voor een verblijf in augustus 2013

We wisten niet goed wat we konden verwachten.
Dat het huis afgelegen zou zijn wisten we en dat kun je als een voor of nadeel beschouwen. Faciliteiten zoals supermarkt zijn wat verder rijden maar de rust en de prachtige natuur is heerlijk. Bij aankomst waren we ook erg verrast over de grootte en luxe van het huis. Alles netjes schoon en werkelijk van alle gemakken voorzien. Lekker BBQen op de gigantische veranda met uitzicht over de bergen het meer. Op het meer hebben we nog gevaren, gezwommen en nog gevist wat zeker de moeite waard was.
Kings Canyon park is op korte afstand en zeker ook een bezoek waard.
Kortom een top accomodatie!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De prachtige omgeving en de gemakken van het huis
Minpunten: WIFI is toch welnhandig om standaard te hebben
Reisgroep: Vrienden
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 jul 2015
Thank you for your kind comments, we will make sure to add more pans to the kitchen!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ken l
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 oktober 2015 voor een verblijf in oktober 2015
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Owner
Minpunten: Doors did not lock
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
10 nov 2015
Thanks so very much - tell your friends about us ;-) - Rifka
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Don0053
Saint Paul, Minnesota
Niveau 5 bijdrager
76 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 22 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 november 2014 voor een verblijf in oktober 2014
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The location and size of the house
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
8 jul 2015
Thanks so much and yes, we do have a lot of interesting wildlife here at Sequoia Resort! So glad you could stay with us.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jackpine2
Omaha, Nebraska
Niveau 6 bijdrager
267 beoordelingen
77 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 89 nuttige stemmen
Beoordeeld op 26 september 2013 voor een verblijf in september 2013
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: large fully equipped house
Minpunten: winding roads to the park
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
8 jul 2015
Thanks and glad you stayed at Sequoia Resort. Due to the California drought, the lake is now a pond, but the fishing is still good! There is a rowboat for guest use.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IllinoisM ...
Illinois
Niveau 6 bijdrager
187 beoordelingen
50 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 62 nuttige stemmen
Beoordeeld op 24 juni 2015 voor een verblijf in juni 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer?
Pluspunten: Awoke to the sound of wild turkey gobbling
Minpunten: Not as clean/spotless as I like/ felt unsafe
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Aanbevolen voor:
Grote groepen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 jul 2015
Thank you for taking the time to let us know about your concerns; I will be happy to refund your cleaning deposit. We have addressed these issues as follows: the smell is from the evaporative cooler; it has been drained and cleaned. The lights and baseboards have been cleaned - in the busy season we have quick turnarounds and some details have been missed. My apologies and I have added extra cleaning staff. Our handyman is making wood door wedges as you advised though we have never had safety issues with our homes - and I also live onsite with two children. We have checked on the water leakage you mention which seems to be condensation from the dryer area. I hope you did appreciate this was a free upgrade from the cabin which should have given you all more space for a rest after your visit to the Parks. Again I certainly offer a cleaning refund to you and do take these comments to heart.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen