Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (98)
Beoordelingen filteren
98 resultaten
Waardering van reizigers
14
31
37
11
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
14
31
37
11
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 98 beoordelingen
21 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Kamer is redelijk.. douche erg krap. Goed ontbijt.... wij waren hier met een georganiseerde rondreis...entree hotel is prima... geen idee of je kunt parkeren met een auto bij het hotel... waarschijnlijk gratis in de buurt goed uitzicht op een fort

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank MarcelHoning
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt aan de rand van het winkel/uitgaanscentrum en op 10 min lopen van het kleine kiezelstrand. Daar is echter een leuk strandrestaurant met parasols, zitjes, een prima keuken en zeer gunstige prijzen.
Kamer en badkamer keurig netjes. Douche is echter te klein om zonder natte badkamervloer te kunnen douchen. Ontbijtruimte niet gezellig maar ontbijt is ruim in orde. Prima hotel voor de prijs.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank TonvH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een hotel waar je allen kom om te slapen niet meer. We hadden eerst een kamer hadden ze twee bedden neergezet dit paste eigenlijk niet. Gelukkig was de wc kapot waar door we een andere kamer kregen. Die was goter en beter. Alleen de douchecabine is echt te klein. Zo grote badkamer kan er best 1 van 1,20x1,20m geplaatst worden.

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank Drukpersoon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
29 juni 2016 beoordeeld

Het is een zeer mooi hotel op een goede locatie vlakbij de boulevard. Er zijn een aantal goede restaurants in de omgeving. De kamers waren schoon, maar niet al te groot. De airco werkte niet zo goed. Men moest een douche nemen in de badkuip, en er was geen bevestiging voor de douchekop..De badkamer was klein. E personeel was erg vriendelijk.

Bedank Bebra100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
18 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Kamers zijn ok. Wel niet zo hygienisch: stinkende airco en vuile ijskast. Het ontbijt is sober, niet meer dan dat. Wel zeer goede ligging in het centrum van de stad. Dicht bij de haven en super gezellige winkelstraatjes. Personeel van het hotel is wel vriendelijk. Haardroger kan je vragen aan de receptie. Ik zou dit hotel niet onmiddellijk opnieuw kiezen.

Verbleef: augustus 2015, reisde met vrienden
1  Bedank Charlotte M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken