Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker maar kleine porties en lang wachten”
Beoordeling van Bie De Bron

Bie De Bron
Geclassificeerd als nr. 5 van 7 Restaurants in Schinnen
Gegevens restaurant
18 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een rondleiding en bierproeverij hier blijven hangen.
Sommige dingen op de kaart zijn heel duur en de andere weer relatief goedkoop. Van te voren een vage uitleg over dat ze zeggen dat je het eten kunt delen, dit wordt aangeraden.
Wij gedaan wat ons werd gezegd. Uiteindelijk kregen we twee kleine porties, er viel weinig aan te delen…. Echt verzadigd waren we niet.

Persoonlijk zou ik dat ‘sharing’ gedeelte op de kaart weghalen en gewoon a la carte porties serveren die een normale grootte hebben. Jullie zijn tenslotte geen tapas restaurant.
Personeel is verder heel vriendelijk en behulpzaam. De smaak van het eten is erg vers en lekker.

Datum van bezoek: oktober 2021
Bedank reiziger1996
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (15)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

8 - 12 van 15 beoordelingen

18 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg leuk om hier te zijn. Mooi gebouw, groot gezellig terras, goede en vriendelijke bediening en bovendien erg goed eten.

Datum van bezoek: september 2021
Bedank leopoldmoormann
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke jonge bediening maar erg lang wachten op het eten. 3 kwartier tot een uur. Het eten was lekker. Maar weinig tot geen groente bij warme maaltijd. Wij hadden een kadobon die we met z’n tweeën niet in 1 keer konden besteden. Er werd geen contant geld terug gegeven maar ook het genuttigde bedrag niet afgeschreven zodat er nog een restbedrag over bleef. De bon moest in 1 keer besteedt worden. Jammer en niet echt klantvriendelijk. Je had anders 2x iemand in je restaurant gehad.

Datum van bezoek: september 2021
2  Bedank 264darjal
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Hele leuke kaart met divers aanbod. De nachos zijn een aanrader. Fijn terras en goede bediening. Ideaal om eerst een biertje te bestellen en dan te blijven hangen voor verrassend goed eten. Goede vega en vegan opties ook. Heel chill!!

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank roosv178
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
7 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Verrassende kaart en vriendelijk bediening!
Ook voor vegetariërs een aanrader.
Veel gerechten hebben een bier "touch".
Zelfs heerlijk bier ijs.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Marlies12559
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Bie De Bron bekeken, bekeken ook

 

In Bie De Bron geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.