Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ik kom hier vaak. Gewoon top!”
Beoordeling van Brasserie Peil 5

Brasserie Peil 5
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Dessert in Schinnen
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld

Mooie zaak, heerlijk eten maar ook gewoon lekker een kop koffie met een stukje vlaai of een goed glas wijn. Zeer vriendelijke bediening .het is gewoon een super zaak waar ik graag kom ook met mijn hond die altijd een honden koekje krijgt. Lief!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Sikienbo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (66)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

4 - 8 van 66 beoordelingen

4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met familie (10personen) halverwege een fietstocht bij Peil5 geluncht. We waren aan de vroege kant ... maar we werden hartelijk ontvangen en genoten al snel van een heerlijke koffie en cappuccino.
De kaart bood diverse lunch gerechten met keuze uit diverse soorten brood.
Alles werd netjes gelijktijdig gebracht. En het smaakte heerlijk. En was meer als voldoende, ook voor hongerige fietsers!
Een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank berkelear
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2019 beoordeeld

Nadat we van meerdere personen te horen hadden gekregen dat we eens bij, PIJL 5 in Schinnen moesten gaan lunchen/dineren hebben we dat vandaag eens lekker gedaan!
Werden super vriendelijk ontvangen, nee we hadden niet gereserveerd (volgende keer doen we dat wel ivm drukte) kregen we toch nog n plekje. De kaart zag er goed uit (ook vegetarische gerechten).
Leuke locatie (aan het water) van binnen ook heel gezellig.
We vonden het top!!
Eten top! Personeel super vriendelijk! Betaalbare prijs!
Zeker de moeite waard om te gaan.
Wij gaan zeker terug!!!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Sonja M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2019 beoordeeld

Ik kom hier regelmatig samen met iemand in een electrische rolstoel, mede omdat er ruimte genoeg is maar vooral om de heerlijke dingen op de lunchkaart en de uitstekende bediening van het vriendelijke personeel, altijd in voor een praatje en zeer behulpzaam .ben je begeleider en zoek je een leuke gelegenheid om samen met je client iets te eten dan is peil 5 de gelegenheid waar je zijn moet

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MBar72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2019 beoordeeld

Als we gaan wandelen of fietsen wordt hier vaak aan gegaan voor een hapje en een drankje of een lunch en dat bevalt altijd prima Alleen zijn ze vaak vroeg gesloten

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Wilma v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Peil 5 bekeken, bekeken ook

 

In Brasserie Peil 5 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding