Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Paradijselijke vakantie”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
Iberostar Grand Hotel Bavaro
Beoordeeld als nr. 1 van 28 hotels in Bavaro
Eco-leadersNiveau Platina
4 december 2016 beoordeeld

Zeer mooi hotel, heel vriendelijk personeel, 24/7 eten en drinken, roomservice is ook exellent. Altijd ligplaatsen beschikbaar aan het zwembad en op het strand, je word daar ook bediend :-) , onze butler Rafaël heeft ons echt in de watten gelegd, we kwamen niets tekort. Speciale verzoekjes werden dadelijk ingewilligd! Kamer 2x per dag gepoetst en minibar 2x per dag bijgevuld. Butler Allan is ook top! Professionele animatie overdag en s'avonds. Als je een paradijselijke vakantie wil ga naar Iberostar Grand Bavaro!!! Ik hoop dat ik er volgend jaar terug naar toe kan gaan :-) Helga xxx

Kamertip: Op 3e of 4e verdiep, uitzicht op het strand
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: November, 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank vanheeshenriette
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (10.318)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 11 van 10.318 beoordelingen

24 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een mooi en verzorgd hotel. We werden goed ontvangen. Kamer en badkamer zijn vrij ruim en proper. Het eten is heel lekker maar top gastronomie moet je hier niet verwachten. Het aanbod daarentegen is heel ruim, er is voor iedereen wel iets te vinden. De service is erg afhankelijk van persoon tot persoon. De ene keer overdrijven ze, de andere keer laat het te wensen over. Het domein, de omgeving en het strand zijn het perfecte kader voor een droomvakantie!

Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
Bedank Belgium009
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
QualityManagerDR, Quality Manager van Iberostar Grand Hotel Bavaro, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2016

este gast,

Namens de hotelmanager de heer Amando Pozo, en het voltallige personeel van Iberostar Grand Hotel Bávaro wij danken u voor ons te kiezen voor uw vakantie.

Bedankt voor het delen van uw vriendelijke woorden aan de TripAdvisor gemeenschap en voor het benadrukken van de pracht van onze diensten en faciliteiten.

Ook bedankt voor uw aanbeveling, zullen we de weg van het verbeteren van op hen te zien.

Nogmaals, dank u en we kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen snel terug.

Beste wensen,

Quality Manager Online
IBEROSTAR Dominicaanse Republiek

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Exact twaalf jaar geleden zijn wij samen met de kinderen op huwelijksreis geweest.
Enorm groot complex, grote diversiteit aan eet- en drinkgelegenheden 24/7, heel veel te doen voor de kinderen en alles is er.
Verschillende restaurants vooraf reserveren gewenst.
Houd je van luxe, veel mensen om je heen, groot, veel en vaak eten en drinken, dan is dit de plek om hier te zijn.
Voor ons eenmalig! De kinderen en m'n man vonden het luilekkerland en voor mij was het veel teveel ...

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
Bedank DVWW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
QualityManagerDR, Quality Manager van Iberostar Grand Hotel Bavaro, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juli 2016

Beste gast,

Namens de hotelmanager de heer Amando Pozo, en het voltallige personeel van Iberostar Grand Hotel Bávaro wij danken u voor ons te kiezen voor uw vakantie.

Het maakt ons gelukkig weten dat we uw verwachtingen hebben overschreden en had een heerlijk verblijf, omdat we ons inzetten voor goede dienstverlening en huisvesting te geven.

Nogmaals, ik dank u hartelijk voor uw waardevolle rating. Wij blijven tot uw beschikking voor het geval u hulp bij de volgende boeking nodig.

Beste wensen,

Quality Manager Online
IBEROSTAR Dominicaanse Republiek

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
22 juni 2016 beoordeeld

Dit was onze eerste keer in het grand hotel Bavaro - onze tweede keer in de Dominicaanse Rep. (BAVARO SUITES) Onze eerste indruk was dat het hotel was gebouwd in culturele dominicaanse stijl wat we mooi vonden. Het personeel en elke andere lid probeerden hun best te doen om ons de beste tijd van ons leven te geven. Ons verblijf was voor 15 nachten.
Het eten was erg lekker, het strand was mooi en we hebben voor vele uren gewandeld, het entertainment team was leuk en ik had persoonlijk veel plezier.
Onze bijzondere tijd was rond 17.30 uur, mijn vrouw houdt van thee en ik van een warm nederlandse chocolademelk - we zaten aan de voorzijde van de tuin en genoten van het uitzicht.
We hebben besloten om volgend jaar terug te gaan - met veel zon en vriendelijke gezichten.

2  Bedank Carribeanvisitors
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
QualityManagerDR, Quality Manager van Iberostar Grand Hotel Bavaro, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 juni 2016
Google-vertaling

Dear guest,

On behalf of the hotel manager, Mr. Amando Pozo, and the entire staff of IBEROSTAR Grand Hotel Bávaro we thank you for choosing us for your holidays.

In IBEROSTAR it's our compromise satisfy our guest's desires and make their holidays unforgettable. We are glad to read that your firt visit to our beautiful property was fantastic and you have enjoyed every minute of your stay.

Once again, thank you very much for your comment and we remain at your disposal in case you need assistance with your next booking.

Best regards,

Quality Manager Online
IBEROSTAR Dominican Republic

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2016 beoordeeld

Beste hotel waar ik ooit geweest ben en dat zijn er best wat. Vele malen beter dan de Riu Palace Hotels waar ik geweest ben in Punta Cana en in Mexico. Personeel is uitermate vriendelijk, ze hebben er gewoon plezier in om het je naar de zin te maken. Butlerservice is leuk en de all inclusive is heel ruim. het hotel geeft rust, mede door de prachtige tuin en het schitterende uitzicht op zee. Van reservering van de cabana's hebben we nooit last gehad; er waren er altijd voldoende vrij. Ook aan het strand ligbedden genoeg. Ook het eten was prima.

  • Verbleef: Januari, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Cindy1473
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 januari 2016 beoordeeld

Aanrader , wij komen daar al meer dan 15 jaar en de Bavaro suite is de aangenaamste en de meest keuze om te eten , ook nog het gezellige gevoel van de Dominicaanse cultuur , lachen, dansen eten en drinken.
Het strand is daar ook altijd opgeruimd , plaats genoeg om te relaxen onder de uit palmbomen gemaakte parasol.de vriendelijkheid van het personeel , de goede temperatuur 29°, zeewater 26°, en ook zeker voor ons een zeer vriendelijke jongen Yannick Vandenholen uit belgie die de excursies verzorgt.
Zeker een aanrader , ze gaan wel vanaf september 2016 even dicht om de huisjes te upgraden, ze zijn wel nog proper maar interieur wat verouderd.Voor ons is dit ons tweede thuis. Mvg Albert en Ingrid verpleven van 9/01 tot 21/01/2016

Kamertip: Wij vinden op het verdiep wat meer prive.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Januari, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ber1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 januari 2016 beoordeeld

Supermooie kamers, hadden 1ste nacht hinder van een gezoem van een generator en 's anderdaags kregen we al een andere kamer. Kamers zijn zeer ruim, fijn terras, zalig bubbelbad. All-inn zowel mini-bar als roomservice. Eten in de 4 restaurants is niet echt nodig, is zeker niet beter dan in het buffetrestaurant. Vraag de wijnkaart als je liever niet de standaardwijn wil, is ook inbegrepen. Dingen die je extra neemt zoals champagne, massages of een foto's van de gratis fotoreportage zijn veel te duur. Cocktails zijn wel lekker maar echt veel alcohol zit er niet in. De grote steaks zijn superlekker en heel mals. Je hebt wel een butler maar sommige dingen moet je toch herhaaldelijk vragen zoals melkchocolade ipv de witte die op de kamer ligt. Sommige mensen begrijpen bijna geen engels wat wel jammer is. Wij vroegen in het begin om elke dag tegen 17 uur een fles cava op de kamer te bezorgen en die was er ook altijd , af en toe zonder ijsemmer of glazen maar dat kon je dan vragen. Echt een superlocatie om een heel fijne vakantie te beleven !

Kamertip: Als de kamer niet bevalt of storende geluiden heeft zo vlug mogelijk melden en je krijgt een andere ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Januari, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank valentina664
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Bavaro in overweging
op 22,1 km afstand
Zoetry Agua Punta Cana
Zoetry Agua Punta Cana
nr. 2 van 113 in Punta Cana
4.437 beoordelingen
op 5,4 km afstand
The Reserve at Paradisus Palma Real
op 1,5 km afstand
The Reserve at Paradisus Punta Cana
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 4,3 km afstand
Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana
op 0,4 km afstand
Iberostar Bavaro Suites
op 2,9 km afstand
Majestic Elegance Punta Cana
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Iberostar Grand Hotel Bavaro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Iberostar Grand Hotel Bavaro

Adres: Carretera Arena Gorda | Playa Bavaro, Bavaro, Punta Cana 23000, Dominicaanse Republiek
Locatie: Caraïben > Dominicaanse Republiek > La Altagracia Province > Punta Cana > Bavaro
Voorzieningen:
Strand Zakencentrum met internettoegang Casino en gokken Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 1 casinohotel in Bavaro
Nr. 1 hotel aan het strand in Bavaro
Nr. 1 spahotel in Bavaro
Nr. 1 beste resorthotel in Bavaro
Nr. 1 romantisch hotel in Bavaro
Nr. 1 luxe hotel in Bavaro
Nr. 1 eco-hotel in Bavaro
Prijsklasse: € 314 - € 587 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Iberostar Grand Hotel Bavaro 5*
Aantal kamers: 272
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, TripOnline SA en Hotels.com, dus je kunt je reserveringen bij Iberostar Grand Hotel Bavaro met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Iberostar Punta Cana
Punta Cana Iberostar

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding