Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wat overschat restaurantje”
Beoordeling van Sandwich Me

Sandwich Me
Geclassificeerd als nr. 3 van 75 Restaurants in Nong Thale
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 5
Keukens: Thais
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
14 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondanks de vele leuke en goede restaurantjes in de buurt is het hier altijd druk. Ik denk omdat ze op Tripadvisor staan. Wat mij betreft wat te veel credits. Het eten is goed. Niets te klagen, maar lang wachten en het is er erg warm. De omgeving kan lawaaierig zijn met huilende baby’s. Een half uur wachten op een tafeltje is echt te veel van het goede. Dan kun je net zo goed naar de Coffee Club of Relax Andaman Restaurant gaan.
Let op: naast dit restaurantje zit een leuk souvenir winkeltje (Silk & Scarf) Prijzen goed en Engels sprekend.

Bedank udov806
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pinyo N, Owner van Sandwich Me, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 februari 2018
Google-vertaling

Hello there,
We are sorry to hear that you did not enjoy your time at our place this year due to a long wait for food. Please kindly accept our apology.
But, Please kindly note that our policy is First come first served. Obviously, yesterday you two came at our peak hour and there were many tables before you. It is very clear that people before you certainly get served first and you without a doubt get served last. Secondly,you were not the only customers at my place. Yes, families with children sat next to you were very loud and their children were crying. I am afraid it is your job to deal with them. It is certainly not our false for letting them in. They were our customers too. We could not kick them out while they were still eating their dinner. Lastly, I really appreciate if you go to Coffee Club or Relax Andaman in case of you need to be in air conditioning room. We provide only fans. We wish you a pleasant stay during your holiday. Ollie and the team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (993)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 993 beoordelingen

5 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ook deze vakantie weer diverse keren gegeten. Chef-kok is super goed. Heerlijke Thaise gerechten, alles super schoon, keurige bediening en een prima bediening. Voor 500 THB (11€) heb je samen 2 heerlijke hoofdgerechten incl. 2 drankjes. T.o.v 2 jaar geleden zijn ze wel verhuisd naar het winkelplein Klong Muang Plaza.

1  Bedank Gijs B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pinyo N, Owner van Sandwich Me, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 februari 2018
Google-vertaling

Hi,
Thank you so much for revisiting us while staying in the neighborhood. We are very happy to hear that you had a good time at our place. Enjoy your stay and see you around if you are still in the area. Ollie and the team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een dagje strand heerlijk gegeten bij Sandwich me. Goede prijzen voor erg lekker eten.
Het is een klein restaurant met niet zo heel veel tafels. Wij hadden mazzel en konden zo plaats nemen maar we hebben de ober tegen een stuk of 14 mensen ‘nee’ moeten horen zeggen omdat het vol zat.
Reserveren is dus erg handig! Aanrader strir fried garlic with shrimps

Bedank Myrna d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pinyo N, Owner van Sandwich Me, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 februari 2018
Google-vertaling

Hi,
We are very pleased to know that you enjoyed your dinner and service at our place. Thanks a million for your visit. We are looking forward to seeing you again soon. Ollie and the team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze week al een paar pogingen gedaan om hier te eten. Maar telkens was het vol. Dat zegt natuurlijk wel wat. Gelukkig hadden ze eergisteren wel plaats. De springrolls vond ik niet geweldig. Echt wel betere gegeten maar het hoofdgerecht was erg lekker. Service en bediening vlot. Prijs normaal. Voor herhaling vatbaar. Let op: naast dit restaurantje zit een leuk souvenir winkeltje (Silk & Scarf) daar hebben ze voor nette prijzen leuke bijzondere spullen. Ook aardige mensen die Engels kunnen.

1  Bedank udov806
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pinyo N, Owner van Sandwich Me, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 februari 2017
Google-vertaling

Hi,
Thank you for your visit while stayed at the resort nearby. Our team is very glad to hear that you liked our food. Ollie and the team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten is gewoon waanzinnig. Mensen staan aan te schuiven om hiervan te mogen genieten en het is meer dan waard! We verblijven in een 5sterrenhotel maar het eten daar valt in het niets tegenover hier... Het personeel is buitengewoon vriendelijk en doet je liefde voor Thailand enkel groeien

1  Bedank 698joycep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pinyo N, Owner van Sandwich Me, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 oktober 2016
Google-vertaling

Hi,
We would like to say thank you for your visit. It was a great pleasure having you with us. We are so glad that you really enjoyed your evening at our place. Thank you, Ollie and the team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Sandwich Me geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding