Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede sfeer, goed eten”
Beoordeling van Baha Ba'r

Baha Ba'r
Geclassificeerd als nr. 2 van 14 Restaurants in San Juan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 10
Keukens: Europees, Pizzeria
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Bezocht op een avond met live muziek. Gezellige sfeer en vlotte snelle bediening. Eten was prima. Chiken wings met honing waren erg lekker. Zeker een aanrader als je een keer niet op je resort wil eten. Ruime keuze op de kaart en redelijk geprijsd.

Bedank Erik_Meijer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Swatz61, Owner van Baha Ba'r, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 mei 2018


Bedank voor je vriendelijke beoordeling, ik ben blij dat je een goede avond hebt gehad in ons restaurant,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (542)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 542 beoordelingen

11 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier zo heerlijk gegeten, we zijn diverse keren terug geweest omdat het heerlijk eten is, je zit er heel gezellig en de bediening is ongelooflijk lief en aardig. Bedankt voor de gezellige avonden! ( extra bedankt voor Loy! )

Bedank Mark S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Swatz61, Owner van Baha Ba'r, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 mei 2018
Google-vertaling


We have eaten here so delicious, we have been back several times because the food is delicious, you are very cozy and the service is incredibly sweet and nice. Thanks for the evenings! (Additional thanks for Loy!)

Than you for your kind review. Very much appreciated!

Dan jij voor je vriendelijke beoordeling. Heel erg gewaardeerd!

Steve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

na 5 kwartier op ons eten te hebben gehad kregen we het eten. de sizzling beef bulalo bleek een grote homp vlees met heel veel bot en vet. de kippensoep bleek kippenpoten in slap water. bepaald niet smakelijk en veruit het slechtste wat we in onze week op siquijor hebben gegeten.

Bedank I1985
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Swatz61, Owner van Baha Ba'r, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 mei 2018
Google-vertaling





“after 5 quarters of our food we had the food. the sizzling beef bulalo turned out to be a big hunk of meat with a lot of bone and fat. the chicken soup turned chicken legs into soft water. Certainly not tasty and by far the worst we have eaten in our week on siquijor.”


Thank you so much for your revie. The dishes you chose are typical Filipino dishes, the chicken is a different species than the hormone induced grain force fed chickens you are used to in Holland. The are called native chickens and are a different organic and free range bird, the chewyness is how it is! The Bullalo is exactly how you described it, that is the dish. I suggest you stick to more traditional western friendly dishes in the future and I am glad your experience is not representative of the vast majority of customers.

It is reviews like yours that make me wonder why we go to do much effort to try and give the customer an authentic experience.

Heel erg bedankt voor uw beoordeling, heel veel. De gerechten die je hebt gekozen zijn typisch Filippijnse gerechten, de kip is een andere soort dan de door hormonen geïnduceerde graankracht gevoede kippen die je in Nederland gewend bent. Het zijn inheemse kippen en zijn een andere biologische en vrije uitloop vogel, de kauwgom is hoe het is! De Bullalo is precies hoe je het beschreef, dat is het gerecht. Ik stel voor dat je in de toekomst vasthoudt aan traditionelere westerse gerechten en ik ben blij dat je ervaring niet representatief is voor de overgrote meerderheid van de klanten.

Het zijn beoordelingen zoals die van jou die me doen afvragen waarom we veel moeite gaan doen om de klant een authentieke ervaring te geven.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten. Goede cocktails. Gezellige bar. Altijd veel volk. Soms live muziek. Een aanrader ! De sizzling beef bulalo was heerlijk !

Bedank mimi d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij Baha Bar, lunch en diner. Goed betaalbaar, heerlijk eten en vriendelijk personeel! Zeker proberen als je in Siquijor bent.

Bedank Niki D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Swatz61, Owner van Baha Ba'r, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 maart 2018
Google-vertaling

Thank you so much for your review. Very much appreciated,
Steve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Baha Ba'r bekeken, bekeken ook

Siquijor Island, Visayas
Siquijor Island, Visayas
 

In Baha Ba'r geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding