Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Rantepao
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Vandaag geopend: 10:00 - 20:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Uitstekende massage

Zeker na een dag hiken was deze massage meer dan welkom. Keurige massage. Eerst werden de voeten ... meer lezen

Beoordeeld op 5 oktober 2018
ericcL4357LA
via mobiele applicatie
denis massage is great

We zijn 2 dagen in de stad blijven slapen en 2 dagen bij hem geweest.. het is geweldig! Die man kan ... meer lezen

Beoordeeld op 25 november 2016
heidivanS1978
,
Harderwijk, Nederland
Lees alle 38 beoordelingen
  
Beoordelingen (38)
Beoordelingen filteren
38 resultaten
Waardering van reizigers
29
5
1
1
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
29
5
1
1
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 38 beoordelingen
Beoordeeld op 5 oktober 2018 via mobiele applicatie

Zeker na een dag hiken was deze massage meer dan welkom. Keurige massage. Eerst werden de voeten gewassen en daarna namen we een massage van 2 uur. Zeer tevreden. Na de massage werd er nog een kopje gember thee aangeboden. De prijs 300.000 irp voor 2 uur prima massage.

Datum van activiteit: oktober 2018
1  Bedank ericcL4357LA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 november 2016

We zijn 2 dagen in de stad blijven slapen en 2 dagen bij hem geweest..
het is geweldig!
Die man kan zo goed masseren en weet de drukpunten ontzettend goed te vinden. Mijn nek doet geen pijn meer, terwijl ik thuis altijd in de weer ben met de fysio.
Zeker een aanrader!!

Datum van activiteit: november 2016
Bedank heidivanS1978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 oktober 2016 via mobiele applicatie

2 dagen na elkaar geweest, weten precies de blokkades te vinden! In houd van stevige massage en ik moest om meer druk vragen. Geweldig wat een kracht in de vingers. Wat een verlichting. Zeker een aanrader.

Datum van activiteit: oktober 2016
Bedank Joey v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2016 via mobiele applicatie

De dames hebben krachtige vingers en als je van een stevige massage houdt moet je er echt heen. Gezellig kletsen na afloop en de prijs voor 1 uur is 150000 rph dus valt mee. Volgende keer om rustige massage vragen

Datum van activiteit: september 2016
Bedank Hagemans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2016 via mobiele applicatie

Wij zijn drie keer terug gekomen en zijn elke keer heerlijk ontspannen weer vertrokken. Steeds hadden we iemand anders, elke keer weer zeer goed! Je kunt aangeven wat je prettig vind. Ze weten de plekjes goed te vinden!

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank Emma V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken