Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Kiuan
Groningen, Nederland

Camping en trips

Beoordeling van Island Safari Lodge
4,0 van 5 bollen12 jan 2022 beoordeeld
We waren de eerste gasten sinds de sluiting (2 jaar) door de covid crisis. Hier en daar waren er nog wat opstartproblemen maar dat werd allemaal ruimschoots goedgemaakt door de vriendelijke eigenaren Shawn en Britt. Ze hebben ons enorm geholpen met meedenken over het vervolg van onze reis. Daarnaast hebben ze twee leuke uitstapjes voor georganiseerd.
De camping ligt op een eiland en heeft huisjes en een camping. Er is een klein zwembad bij de bar en een groter zwembad tussen de camping en de huisjes. De camping heeft een eigen aanlegsteiger en boten, er moet dan wel genoeg water in de rivier zijn. Er is een redelijk groot eigen terrein (omheind) waar paden zijn aangelegd war je kan wandelen. Het centrum van Maun is zeer dichtbij.

Het restaurant wordt uitgebaat door iemand anders, ook was net open dus het was nog niet perfect maar ook deze eigenaar was erg behulpzaam. Het bier van de tap is een echte aanrader!
Datum van verblijf: december 2021
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
3,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sean Watson, Owner van Island Safari Lodge, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 8 mrt 2022
Dear Kiuan,

Thank you for your review and for choosing to stay with us at Island Safaris. It was a pleasure to have you and we do ope that you had safe onwards travels. Thank you for your support it is very much appreciated.
Warm Regards
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 118
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
4.5 km van Island Safari Lodge
Gratis parkeren
Zwembad
€ 129
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 129
12.3 km van Island Safari Lodge
Gratis wifi
Gratis parkeren
Homely Place
€ 128
€ 119
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 119
  • ZenHotels.com
    € 128
6.7 km van Island Safari Lodge
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 302
  • Priceline
  • Hotels.com
  • Booking.com
74.9 km van Island Safari Lodge
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 122
€ 116
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 116
3.4 km van Island Safari Lodge
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 69
€ 66
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
13.6 km van Island Safari Lodge
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 1.855
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 1.855
  • ZenHotels.com
96.7 km van Island Safari Lodge
Gratis parkeren
Inclusief ontbijt
  • Hotels.com
  • Official Site
    € 65
  • Priceline
1.1 km van Island Safari Lodge
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 257
  • Priceline
6.6 km van Island Safari Lodge
Gratis parkeren
Zwembad
Exterior
  • Hotels.com
  • Official Site
    € 76
  • Expedia.com
    € 80
11.0 km van Island Safari Lodge
Gratis parkeren
Zwembad
Meer hotels in Maun bekijken
Beoordelingen (333)
Beoordelingen filteren
333 resultaten
Waardering van reizigers
84
119
77
30
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
84
119
77
30
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 333 beoordelingen
Beoordeeld op 30 november 2019

Een prima camping, er zijn zwembaden aanwezig. Verder is er een restaurant waar we overigens prima hebben gegeten. Er is een bar en een heerlijk terras.

Bij de receptie zijn excursies te boeken.

Er zijn wel apen, let dus op de spullen, laat als je er niet bent geen was aan de waslijn hangen of spullen op je campingplek liggen. De apen proberen alles om in je auto te komen als ze wat zien liggen.

Het sanitair is niets bijzonders maar volstaat prima.

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Ilonka J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ISL_Maun, General Manager van Island Safari Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 december 2019
Google-vertaling

Good Day,

Thank you for your review, and for staying at Island Safari Lodge. We are happy to hear that you had a great time. Thank you for your support.

Best Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2019 via mobiele applicatie

Hebben hier drie overnachtingen gehad en verblijf is prima met mooi park waar diverse vogels zijn te spotten. Diner en ontbijt prima met vriendelijk personeel. Hiervandaan een dag Mokoro trip en volgende dag naar een Game Drive in het Moremi park. Wel ff toeren met de Afrikaanse massage maar dan heb je ook wat.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank benlG5924IH
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ISL_Maun, General Manager van Island Safari Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2019
Google-vertaling

Good Day,

Thank you for taking the time to review, and for choosing to stay at Island Safari Lodge. We are happy to hear that you had a great time here, and enjoyed the trails and birding options, as well as the restaurant. I think we are all hopeful for some rain, the current drought situation here in Botswana is very concerning. Anyhow, we believe good rains will come this year.
Thank you again for your support, it is very much appreciated.

Warm Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2019 via mobiele applicatie

Deze accommodatie is op zich prima. De kamers zijn ruim en bij het ontbijt wordt veel fruit geserveerd. Weer eens wat anders dat het standaard English Breakfast.

Er zijn twee zwembaden. Een kleine naast het restaurant en een grotere bij de camping. Tevens is er een springkussen en speeltuintje voor de kids.

Wij hebben niet gegeten bij de accommodatie maar bij Marcs Eatery in Maun. Echt een aanrader. Let alleen wel op, zij zijn niet op alle dagen ‘s avonds open.

Verder biedt deze accommodatie dagtripjes aan naar Moreni nationalpark welke echt extreem duur zijn. De prijs varieerde tussen $200-$500 pp afhankelijk met hoeveel personen je was. Let op dit was in US Dollars. Wij hebben dezelfde trip via een andere accommodatie voor omgerekend €105,- gedaan.

Mocht je de dagtrip doen houdt er dan rekening mee dat je om 06:00 vertrekt en 2,5 uur heen en 2,5 uur terug in een open safariauto zit. ‘S ochtends is dat echt extreem koud. ‘S middags is dit lekker. Rond de klok van 17:00 ben je weer terug.

Datum van verblijf: augustus 2019
1  Bedank SjaakD1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ISL_Maun, Guest Relations Manager van Island Safari Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2019
Google-vertaling

Good Day,

Thank you for your review, and for choosing to stay at Island Safari Lodge. We are really happy to hear that you had a good time whilst here. We love hearing from our guests.

Thank you for your support, it is really very much appreciated.

Warm Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juni 2017 via mobiele applicatie

In deze lodge verbleven wij2 nachten. Met een prachtig uitzicht op de rivier in een schoon huisje leek alles ok. De lunch was zeer matig, de pizza waarzo sterk gekruid met pepers dat deze niet te eten viel(volgens mij een diepvriespizza). Nog steeds was erg geen klamboe opgehangen terwijl de eigenaar dit al in augustus vorig heeft toegezegd. Dus onze eigen klamboe opgehangen , ook hangt nog stressbestendig bordje inde doucheruimte dat het 5 min. Kan duren voordat je warmwater krijgt, dit viel gelukkig mee. Helaas is het bed slechts 190 cm lang en pas ik met mijn 202cm er niet in. Helaas had ook een vogel zijnnestje gemaakt in ons rieten dak en liep de vogel over het plafond va de douche heen weer. Heel erg vervelend en rumoerig. Nog niet klaar want de druk opdracht kraan was zeermatig, een klein piesstraaltje kwam eruit. Ook de wc spoelde slecht door, pas na 3 keer spoelen kon de deksel erop. Helaas werd onze kamer niet gedaan na terugkomst van onze dagtrip.
Al deze klachten op het formulier ingevuld en bij het verlaten van de lodge dit afgegeven met dringend verzoek tot verbetering. Hier komen wij niet terug.
Positief isdat het personeel erg vriendelijk was en behulpzaam.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 793erikb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ISL_Maun, General Manager van Island Safari Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2017
Google-vertaling

Good Day,

Thank you for your review and for staying at Island Safari Lodge. I am sorry to hear that your experience was not as positive as we would have liked. I would like to assure you that we are looking into the matters and will have these resolved soonest.

We trust that your onward journey was good.

Warm Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2016

We hebben 2 nachten op de camping gestaan met ons gezin. Vriendelijk en behulpzaam. Goede service en eenvoudig een boottocht te regelen als je delta in kan. Mooie hoofdgebouw / restaurant en uitstekend zwembad. De campsite zelf was iets minder. Niet eenvoudig om een iets rustigere plek te vinden en een aantal grote plekken waar het nogal druk is met overlanders. Leuk dat je dicht bij de river staat, daar zijn al meteen een aantal prachtige bijzondere vogels te zien!

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Sander H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ISL_Maun, General Manager van Island Safari Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2016
Google-vertaling

Good Day,

Thank you for your review and for choosing Island Safari Lodge as your destination in Maun. We are pleased to hear that you had a great time with us and that you also go to enjoy the wonderful birdlife we have here.

Thank you again for your support, we hope to host you again soon!

Warm Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken