Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
JP
Nederland

Prima plek in het drukke Manu

Beoordeling van Sedia Riverside Hotel
4,0 van 5 bollen2 aug 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wij hadden mooie gerenoveerde kamers. Van alle gemakken voorzien en helemaal op to date.

Zij zijn verschillende kamers aan het renoveren maar van de bouwactiviteiten hebben wij niks gemerkt.

Lekker gegeten in hun restaurant wij kozen voor a la carte.
Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sedia Hotel, Marketing van Sedia Riverside Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 14 sep 2023
Dear JP

Thank you for staying with us and for taking a moment to share your experience about your recent at our property. We are happy you had a great stay! This wonderful feedback will encourage the team to continue offering excellent service.

We look forward to another excellent stay with us.

Best Regards,

The Sedia Hotel Team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 142
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 142
7.8 km van Sedia Riverside Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior
€ 80
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Official Site
    € 80
6.6 km van Sedia Riverside Hotel
Gratis parkeren
Zwembad
Dining/Bar
€ 123
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 123
4.5 km van Sedia Riverside Hotel
Gratis parkeren
Zwembad
Homely Place
€ 131
€ 119
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 119
  • Vio.com
2.3 km van Sedia Riverside Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 304
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 304
76.8 km van Sedia Riverside Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 125
€ 120
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 120
1.2 km van Sedia Riverside Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 71
€ 66
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 66
9.3 km van Sedia Riverside Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 1.860
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 1.860
  • ZenHotels.com
101.0 km van Sedia Riverside Hotel
Gratis parkeren
Inclusief ontbijt
  • Hotels.com
  • Official Site
    € 65
  • Expedia.com
    € 82
3.7 km van Sedia Riverside Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 260
  • Priceline
11.0 km van Sedia Riverside Hotel
Gratis parkeren
Zwembad
Meer hotels in Maun bekijken
Beoordelingen (281)
Beoordelingen filteren
281 resultaten
Waardering van reizigers
56
95
106
16
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
56
95
106
16
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 281 beoordelingen
Beoordeeld op 5 oktober 2018 via mobiele applicatie

We waren 3 dagen in deze accommodatie. Het merendeel van het personeel was gemeend vriendelijk. Onze kamer had nogal wat mankementen. Na een gesprek bij de receptie kregen we een andere, betere kamer. Ook hier zouden enkele verbeteringen niet misstaan. De kamer was schoon en ontbijt goed. Het zwembad oogde schoon. We gingen alleen niet met ons hoofd onder water en na afloop douchen. Het chloor systeem was onvoldoende. Een beetje meer zorg zou welkom zijn. Al met al toch ruim voldoende.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jensje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 december 2017

In Maun is niet echt veel goeds te vinden, het Sedia hotel is een simpel middenklasse hotel waar je niet te veel moet van verwachten. Kleine kamer en piepkleine badkamer, aan vernieuwing toe, was wel proper. Het zwembad konden we niet gebruiken om hygiënische redenen. Zeer lekkere steak gegeten en ook het ontbijt was in orde.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank SonjaE398
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 april 2016

we hebben hier nu al 2x gekampeerd en er zijn mooie ruime plekken met schaduw,
prijs/kwaliteit is prima. de meeste andere campings in Maun zijn veel prijziger en veel drukker, je kan er ook lekker aan de bar zitten en zwemmen.

Kamertip: gekampeerd
Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Evelien S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 maart 2016

Wij hebben er gekampeerd want achter het hotel is er een ruime camping met alle voorzieningen die je maar kunt bedenken.
Ook kunt je er gebruik maken van alle hotel faciliteiten zoals restaurant / zwembad en de bar . Heel vriendelijk en behulpzaam personeel de camping en toilet gebouwen zijn schoon.

Kamertip: Een kamer huren of op de camping verblijven maakt niet uit alles is hier goied.
Datum van verblijf: februari 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Lodewijk826
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 november 2015

Prima hotel als uitvalsbasis voor de Okavangodelta. Heerlijk en schoon zwembad, goede kamers met heerlijke bedden en vriendelijke bediening. Er is een camping naast en je kunt heerlijk langs de rivier wandelen. Lekker ontbijt.

Datum van verblijf: oktober 2015
Bedank HennyF_12
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken