Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.328)
Beoordelingen filteren
1.328 resultaten
Waardering van reizigers
775
435
92
14
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
775
435
92
14
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.328 beoordelingen
Beoordeeld op 7 mei 2018

Het is een heel net hotel, niet super de luxe, maar netjes, schoon, alles aanwezig, aardig personeel. Je kan bij het hotel parkeren, hotel ligt in het centrum van Nerja, vlak bij de beroemde plaats "balkon van Europa". Verder was het ontbijt meer dan goed. Ik zou het je zo aanraden.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jacov24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EmilioMojon, Director General van Parador de Nerja, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2018
Google-vertaling

Dear Jaco V,

Thank you for taking the time to post this wonderful review on our TripAdvisor page following your recent stay with us.

I was truly delighted to read that you enjoyed all aspects of your stay with us, especially our breakfast and the attention of our staff. All our team members pride themselves on the service they provide and it will be my pleasure to pass on your kind words to them.

I very much look forward to welcoming you back to The Parador de Nerja in the near future.

Warm Regards,

Emilio Mojón
Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2018 via mobiele applicatie

Gezellige drukbezochte stad op ongeveer 70 km van Malaga.Gezellige en betaalbare restauranten.Vlakbij zijn de Cuevas van Nerja het bezoeken waard.Prahtige wandelwegen in de buurt.Ook het strand “la Burriana met terrasjes en restaurantjes,waarvan er een groot deel ook in de winter open zijn.Wij hadden een prettige 3dagen

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marcel M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EmilioMojon, Director General van Parador de Nerja, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 maart 2018
Google-vertaling

Dear marcel M,

Thank you for choosing the Parador de Nerja to spend a few days and sharing your experience on our Tripadvisor page.

For all staff, it is a pleasure to read comments like yours, as they encourage us to continue improving every day.
It is our target to fulfill the expectations of our clients, trying to make your stay a memorable one.

I hope to have the opportunit to welcome you back in a near future.

Warm regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 november 2017

Toplocatie van de Parador, schitterend zicht op de zee en de baai, hele goede kamers, knappe locatie om te genieten van de zee en de mooie tuin met uitzonderlijke bomen en planten, vermeldenswaardig, zalig om te genieten van een aperitief, ontbijt zalig in de zon, uitstekend buffet, zoals in quasi alle Paradors

Kamertip: kamers met zeezicht zijn top
Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 886kd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2017 via mobiele applicatie

Schitterend gelegen Parador met prachtig balkon aan de zee. Goed restaurant, lift naar de zee, goed terras waar je heerlijk kunt borrelen en waar de dolfijnen vanuit de straat van Gibraltar langs zwemmen

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank DrDickie11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2017 via mobiele applicatie

De ligging van het hotel is top met een onuitgegeven zicht op de baai. Tevens op wandelafstand van nerja en de fameuze balcon van Europa. Het hotel beschikt over een mooie goed onderhouden ligweide met veel ligzetels en paraplu's. Het personeel is supervriendelijk en gedienstig.
Volgend jaar wordt het hotel gerenoveerd. Desondanks zijn de kamers ruim, proper en aangenaam. We kijken al uit naar de heropening in 2019.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Koen R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken