Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nerja
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Lunch”
Beoordeling van Mum

Mum
Een tafel reserveren
2
di 22-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 15 van 488 Restaurants in Nerja
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 22
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch eten, je ziet niet aan de buitenkant dat er binnen ook een mooi koel terras is. Een aanrader, lamb curry gegeten met garlic nan.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 132vanw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (556)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 556 beoordelingen

29 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Elk jaar dat we in Nerja zijn bezoeken we meerdere malen MUM! De uiterst vriendelijk obers moet je je laten helpen door de heerlijke gerechten door wat jij lekker vind. De Peshawari naan is hier heerlijk alsook de spinazierijst of cocosrijst! Tot binnenkort!

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank 639manud
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met gezin van 2 volwassen kinderen hier 4 verschillende gerechten gegeten. Heerlijk. 2 flessen rosé. We waren totaal 125 euro kwijt. Wf vroegen aan het mannelijk personeelslid of hij iets van de kaart kon aanbevelen, maar dat advies moeten wf nog krijgen. Hij wilde dat wf allerlei bijgerechten bestelden. Uiteindelijk veel te veel eten op tafel wat wf niet op konden zeer onvriendelijk. Het vrouwelijke personeelslid was erg aardig maar zij werd helaas ook door deze man afgesnauwd. Naar om te zien.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank mmirjamm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat hebben wij lekker gegeten zeg!
Heerlijke gerechten, verwarmde borden, vriendelijke mensen en leuke lokatie.

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank gradai
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke gastvrije relaxte service en het eten goddelijk genoten van een heerlijke lamcurry en vegetarische curry met naanbrood
Indiaans eten zoals het hoort te zijn!!!

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank debrawF8796SI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mum bekeken, bekeken ook

 
Nerja, Costa del Sol
 
Nerja, Costa del Sol
Nerja, Costa del Sol
 

In Mum geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding