Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten”
Beoordeling van The Beefeater

The Beefeater
Geclassificeerd als nr. 101 van 1.077 Restaurants in Fuengirola
Prijsklasse: US$ 24 - US$ 37
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
1 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Superlekker gegeten, vooral de chateaubriand is een aanrader. Alleen jammer dat je bord al weggehaald wordt als je nog aan het kauwen bent, dit om de tafels zo vaak mogelijk vol te krijgen. Binnen een uur sta je weer naast je tafel met voor- en hoofdgerecht!

Bedank Tanja H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (349)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 349 beoordelingen

14 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gelegen in een leuk straatje, volgepakt met eetgelegenheden. Redelijke prijzen. Gerechten net goed genoeg. Ik had als hoofdgerecht de speenvarkenschouder, deze was lekker krokant van buiten en net gaar genoeg aan de binnenkant. Zeer vlak van smaak. Mijn partner had de iberico varkensfilet, prima van smaak, maar had iets minder gaar gemogen. Weinig aankleding aan de gerechten, een wit bordje met friet ernaast. Al met al prima. Gezien de hoeveelheid restaurants betwijfel ik of hier nog eens heen zou gaan.

Bedank Martijn H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheBeefeater_Grill, Propietario van The Beefeater, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juni 2017

Sorry het was niet zoals de inrichting van de gerechten. Wij zijn van mening dat de kwaliteit voor zich spreekt.

Wij begrijpen heel goed dat we niet uw stijl restaurant kan zijn.

Wij waarderen uw bezoek zorgvuldig.

The Beefeater

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 maart 2017 beoordeeld

We werden verrast door de inrichting en open grill, Wat een mooi restaurant.
We namen de spare-ribs, heerlijk zacht vlees in een lekkere marinade. Voor mijn
Vriendin de wok met kip. Wat heerlijk, een goede smaak sensatie met veel verse groenten.
Voor mij de Caesar salade met stukjes warme kip. Heerlijke dressing en meer dan genoeg salade.
Dit restaurant is een echte aanrader.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Brigitte22xx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheBeefeater_Grill, Propietario van The Beefeater, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 maart 2017

Thank you very much !! We hopen u binnenkort weer te zien!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vlees rechstreeks vers en precies goed bereid van de bbq. Aanrader voor vleeseter!! Zelf de mixgrill meer dan genoeg met heerlijke starter van het huis

Bedank Raymond S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheBeefeater_Grill, Propietario van The Beefeater, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 augustus 2017
Google-vertaling

Thanks a lot!

The Beefeater

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten en de dranken zijn prima, niets op asn te merken.
Wel heel ergerlijk is dat bij het presenteren van de rekening de BTW, bovenop de prijzen van de menukaart, in rekening werd gebracht.
Had altijd de indruk dat in Europa publieksprijzen altijd incl. BTW getoond moeten worden, maar kennelijk is dat niet nodig voor dit restaurant.

1  Bedank g p
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Beefeater bekeken, bekeken ook

 
Fuengirola, Costa del Sol
Fuengirola, Costa del Sol
 

In The Beefeater geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding